Obecný dotaz - obecné odpovědi. Ale pak se to zvrtlo a namísto ukázání, že to může způsobovat problémy (a případně kde) z toho vyplynulo, že oponent chce najít specifický HW, kde se to NEprojeví a tím něco vyhraje. No, to se toho dozvíme. : - /
Já si teda myslím, že to bylo přesně opačně. Ten co to chtěl ukázat, tvrdil, že to platí obecně a pak se začal vykrucovat, že to má odzkoušené na konkrétním CPU, konkrétním čipsetu a konkrétní desce a že tu obecnou věc (že pouhé zapnutí podpory virtualizace v BIOSu sníží výkon počítače) předvede jen a pouze v tomhle specifickém případě a tím vyhraje i přesto, že to nebude schopen reprodukovat obecně jak se ze startu prsil.
On vůbec celou doby chce mít samé výhody... Oponent má platit 4× více než on, pokud je oponentů více, tak mají to samé platit taky a on to platí jen jednou. On si vybere konkrétní HW, přestože tvrdí, že to je obecný problém. Oponent si nesmí vzít někoho na analýzu jeho kódu, oponent to má brát jako školení, přestože se na něm nedoví, jestli zapnutá virtualizace způsobuje deklarovanou ztrátu výkonu nebo to je problém konkrétní desky/čipsetu/implementace a tudíž znalost, která by se od takového (drahého) školení očekávala a sice "budu vědět, jak pouze zapnutí podpory virtualizace může způsobit ztrátu výkonu a hlavně, který HW je spostižen, jestli mám tedy na výběr, protože se to např. netýká konkrétních CPU / implementací / čipsetů / výrobců desek ap."
Osobně nezpochybňuju, že Milfaus na něco přišel, otázka je ale jestli přišel na to co prezentuje a jestli to je schopen opravdu nezávisle předvést, aniž by si musel kličkami získávat výhody jen proto, aby něco vyhrál protože přece:
Já svoje prašulky vždycky dostanu, vždy, hmmm...VŽDY!
a kdyby náhodou to bylo "nerozhodně" (není mi jasné jaké jsou podmínky, kdy to je nerozhodně), tak:
Pokud bude výsledek nerozhodně, věnujeme penízky na vzdělávání nepřizpůsobivých dětí.
toho, co tomu nechtěl věřit a Milfaus by to nebyl schopen předvést to bude i tak stát 4× víc než toho mluvku.
Prostě samé kličky, výjimky a jednostranné výhody.