Se zájmem jsem četl celé toto diskusní vlákno, ale řešení mého problému jsem nenašel ani tady.
ASUS WL-500g Deluxe používám k mé spokojenosti téměř 5 let. S napájecím zdrojem jsem měl před rokem podobnou zkušenost, jako řada jiných uživatelů - odešel do věčných lovišť. Koupil jsem tehdy nový zdroj 5V/3A pro jiné WiFi zařízení a ASUS mi jel dál bez problémů. Bohužel jsem změnil bydliště, E.ON tady čas od času vypne šťávu, a zjistil jsem, že můj ASUS to jaksi špatně snáší. Po každém výpadku elektřiny se sice ASUS rozběhl, ale do nějakého nedefinovatelného režimu, kdy nejely ani WiFi ani připojený USB disk. Pokaždé jsem to vyřešil odpojením od napájení, několika minutami "odpočinku" a zapnutím, po kterém se ASUS normálně rozjel. Bohužel tuto neděli ráno došlo opět k výpadku elektřiny, který už můj ASUS nerozdýchal. Všechny pokusy o jeho zprovoznění byly marné. Nefunguje Reset do továrního nastavení, Nic se neděje, ani když držím reset tlačítko a zapnu napájení. Při startu routeru se na chvilku rozsvítí pouze diody WAN a LAN portů. Dioda PWR se vůbec nerozsvítí (není na ní žádné napětí), dioda AIR je zřejmě v pánu, protože nesvítí ani když na ní je napětí cca 1,7V. Z celého zařízení funguje fakticky jenom switch.
Nejsem znalec HW, ale moje intuice mi napovídá, že toto zařízení už asi fungovat nebude, co myslíte?