AMD proprietární drivery

Jimm

AMD proprietární drivery
« kdy: 20. 11. 2013, 19:05:06 »
Ahoj,

poprosím o radu, trochu jsem si rozhasil drivery a nemohu se z toho vymotat. :)

Ubuntu s KDE 13.10.
Proprietární poslední drivery AMD.

Catalyst control center má ok nastavení a vidí tři monitory, dokonce mám na každém monitoru označení 1-3 a v X.org jsem si změnil nastavení primary u jedničky, což šlape. Problém přichází pokud se rozhodnu jakkoli využít jinou plochu než na přimárním monitoru, nedostanu se na ně kurzorem a prostě jakkoli se na ně nepřesunu. :) Napadne prosím někoho v čem by to mohlo být?

Moc díky!!

Jimm

Re:AMD proprietární drivery
« Odpověď #1 kdy: 20. 11. 2013, 19:09:54 »
Ještě mě napadlo:

http://kumpacka.cz/xorginfo

« Odpověď #2 kdy: 20. 11. 2013, 19:24:11 »
Matne si spomínam, že v Ubuntu som pri použití notebooku a televízora (HDMI) musel v nastavení monitora vypnúť nejaké uzamknutie kurzora na hlavnej obrazovke. Bolo to Ubuntu-12.04 LTS a pravdepodobne niečo také bude aj Kubuntu. Prípadne máš monitory fyzicky vedľa seba ale v xorg.conf sú pod sebou alebo naopak.(zprava doľava).

Jimm

« Odpověď #3 kdy: 20. 11. 2013, 19:25:27 »
Pardon, další dva restarty a kurzorem se na ostatní plochy již dostanu, teď jen žádné okno nepřinutím k přesunu... Dokonce v záhlaví mám od kde možnost přasunu na jinou plochu, ale nic to nedělá...

Jimm

« Odpověď #4 kdy: 20. 11. 2013, 19:32:33 »
Tak vyřešilo zapnutí funkce Xinerama, která by měla sloužit pro sdílení monitorů přes více počítačů, ale vypadá to ok. Tuto funkci vidím upřímně i u AMD prvně v životě...