Díky, žes mi ušetřil čas a já se nemusel zase zapojovat. Problém je že to dělá vždycky a všude a mě už to prostě nebaví.
Hm, tak to mě mrzí, že ani ty nevidíš, že to "zatímco Prýmek píše že MUSÍ" není pravda a kdyby Idris četl, co jsem psal, tak by mu to mělo dojít. Jestliže si ošoupávám klávesnici s dlouhým vysvětlením, že jsem něco netvrdil, a o pár příspěvků nastoupí někdo s tím, že zase zkonstatuje, že jsem to tvrdil (a vyvrací mi to), tak prostě už není jak reagovat, než dát oči v sloup.
Možná trošku ubrat na ješitnosti. Ne všichni mají potřebu machrovat. Proč se každá diskuze s tebou musí zvrhnout na poměřování....
Sorry, ale tomuhle vážně při nejlepší vůli nerozumím. Podívej se, byl to
v, kdo do diskuse nastoupil (dost zvostra) s tím, že já nemám pravdu. A jediný, co jsem po něm celou dobu chtěl, bylo, aby mi tohle svoje tvrzení dokázal. Když se cítíš, tak ok, ukaž se.
Já jsem nic netvrdil, neměl žádnou alternativní svoji verzi, neříkal "v"-ovi, že jeho verze je blbě. Jenom jsem (záměrně) tvrdošijně trval na tom, aby si "v"
svou pozici obhájil, když se cítí, že na to má.
Hlavně je vtipné, že chvíli se oháníš Haskellem, chvíli CT, podle toho, jak se ti to hodí.
Ne. Mám dojem, že v CT je pojem "lifting" chápaný jinak než v Haskellu. Což je rozpor s "v"-ovým tvrzením, že jediné správné použití toho termínu je to z Haskellu a kdokoli to použije jinak, je nedouk a měl by si to nastudovat.
Ještě jednou: já jsem NEtvrdil, že jakákoliv z těch definic je správná. To dělal "v".
Neotáčej smysl toho sporu a nepřenášej důkazní břemeno