Literatura okolo filozofie C++

cppman

Re:Literatura okolo filozofie C++
« Odpověď #15 kdy: 17. 12. 2017, 22:38:57 »
Filozofie C++: http://programujte.com/clanek/2006030305-rozhovor-s-bjarne-stroustrupem/ ;D

Ten článek je podvrh! (ano, je to celkem vtipné, ale překvapuje mě, kolik lidí na to skočilo)

borekz

• 493
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 18. 12. 2017, 06:57:54 »
Myslíte, že knihy nebo youtube videa od autora C++ budou nezaujaté ?

UF

« Odpověď #17 kdy: 18. 12. 2017, 08:52:22 »
Nediskutujte tady laskavě na téma C++ vs Xxx, nepište sem svoje názory. Maximálně napište odkaz na zajímavý zdroj.
a ty di minimalne do prd*le!

To zní jak rozzuřené děcko kterému by maminka měla naplácat na zadek

uz mas dost zajimavych odkazu na c++ ty demo?

MarSik

« Odpověď #18 kdy: 18. 12. 2017, 13:39:12 »
Myslíte, že knihy nebo youtube videa od autora C++ budou nezaujaté ?

A je zaujatost překážkou, když se někdo chce dozvědět něco o filozofii jazyka? Není v tom případě autor naopak ten, koho byste se měl ptát?

Huehuehue

« Odpověď #19 kdy: 18. 12. 2017, 14:05:20 »
Asi už stárnu... mám pocit, že sem často chodí různí vohnouti jen proto, aby si dokázali, jací jsou borci. Velmistr zakladatel je přímo ukázkový.

Proč? Mně přijde že se naopak ptá na docela dobrou věc. Spousta lidí se bude do krve prát za Javu/C++, ale málokdo to dokáže podložit relevantním argumentem.

UF

« Odpověď #20 kdy: 18. 12. 2017, 14:41:15 »
Asi už stárnu... mám pocit, že sem často chodí různí vohnouti jen proto, aby si dokázali, jací jsou borci. Velmistr zakladatel je přímo ukázkový.

Proč? Mně přijde že se naopak ptá na docela dobrou věc. Spousta lidí se bude do krve prát za Javu/C++, ale málokdo to dokáže podložit relevantním argumentem.

co je proboha dobreho na filozofii? psychedelicke c++ sileneho otce zakladatele soustrupa mam rad prave z toho duvodu ze tam zadna filozofie neni a nikdy nebyla

atarist

« Odpověď #21 kdy: 18. 12. 2017, 15:44:15 »
Filozofie C++: http://programujte.com/clanek/2006030305-rozhovor-s-bjarne-stroustrupem/ ;D

Ten článek je podvrh! (ano, je to celkem vtipné, ale překvapuje mě, kolik lidí na to skočilo)

Možná protože jsou tam polopravdy (navíc podané vtipně) a ne vyložené lži :-)

Faggfa

« Odpověď #22 kdy: 18. 12. 2017, 15:46:45 »
Jakto ze tam nebyla filosofie? Zaklad je C a k tomu pridam objekty, sablony atd.

Pred 30 lety nic lepsiho nebylo krome Turbo pascalu. I takovej Doom je napsany v C++ a to je huste kvalitni kus kodu.

Huehuehue

« Odpověď #23 kdy: 18. 12. 2017, 15:50:01 »

co je proboha dobreho na filozofii? psychedelicke c++ sileneho otce zakladatele soustrupa mam rad prave z toho duvodu ze tam zadna filozofie neni a nikdy nebyla

Citace
Hledám knihy/články na téma "Proč programovat v C++", "Výhody nativních aplikací v C/C++", "C++ je lepší než, protože...".

Tohle jsou ty dobrý dotazy co jsem měl namysli.

UF

« Odpověď #24 kdy: 18. 12. 2017, 16:53:36 »

Citace
Hledám knihy/články na téma "Proč programovat v C++", "Výhody nativních aplikací v C/C++", "C++ je lepší než, protože...".

Tohle jsou ty dobrý dotazy co jsem měl namysli.

ok - udelam za tebe ten prvni dotaz - a schvalne jestli zvladnes i ty ostatni - jestli mas doma razitka tak si za kazdou muzes udelat razitko!

http://bfy.tw/Fd43

anonym

« Odpověď #25 kdy: 18. 12. 2017, 17:11:03 »
UF jde vidět že jsi ještě mladé jelito a nevíš o čem je řeč, tak uhni stranou starší a zkušenějším  :P  8)

atarist

« Odpověď #26 kdy: 18. 12. 2017, 17:59:15 »
Jakto ze tam nebyla filosofie? Zaklad je C a k tomu pridam objekty, sablony atd.

Pred 30 lety nic lepsiho nebylo krome Turbo pascalu. I takovej Doom je napsany v C++ a to je huste kvalitni kus kodu.

fakt? Doom was developed on NeXT workstations, under the NEXTSTEP operating system. The Doom game engine was programmed in C, and the editing tools were written in Objective-C. The engine was first compiled with Intel's C compiler for DOS, but later Watcom's C/C++ compiler was used.

UF

« Odpověď #27 kdy: 18. 12. 2017, 19:27:24 »
UF jde vidět že jsi ještě mladé jelito a nevíš o čem je řeč, tak uhni stranou starší a zkušenějším  :P  8)

jj - vodhadls to naprosto presne jako asi vsechno co delas - tak ted prosimte pokracuj v otravovani lidi aby ti poslali odkazy ktery jde normalne najit aby sis mohl precit co si mas myslet o c++ a az budes hotovej tak o tom nezapomen napsat knihu protoze takovejch autoru jako ses ty je jako safranu - zvlast v CR - kamarade s tebe jednou bude neco velkyho jestli te neco malyho nesezere

Radovan.

« Odpověď #28 kdy: 18. 12. 2017, 21:37:39 »
Možná protože jsou tam polopravdy (navíc podané vtipně) a ne vyložené lži :-)
Ani ne tak polopravdy jako trochu zveličené pravdy :o
A neskočil jsem na to, když jsem na něj poprvé narazil tak jsem chvíli váhal, ale pak jsem ho zařadil vedle Cimrmana.

mik

« Odpověď #29 kdy: 18. 12. 2017, 22:07:22 »
sa cudujem ze tu este nikto nenapisal: rust!

a myslim to vazne, pre low-level kod by som o nicom inom neuvazoval (ja samozrejme java)