Filozofie C++: http://programujte.com/clanek/2006030305-rozhovor-s-bjarne-stroustrupem/
Citace: UF 17. 12. 2017, 19:29:29Citace: anonym 17. 12. 2017, 19:09:33Nediskutujte tady laskavě na téma C++ vs Xxx, nepište sem svoje názory. Maximálně napište odkaz na zajímavý zdroj.a ty di minimalne do prd*le!To zní jak rozzuřené děcko kterému by maminka měla naplácat na zadek
Citace: anonym 17. 12. 2017, 19:09:33Nediskutujte tady laskavě na téma C++ vs Xxx, nepište sem svoje názory. Maximálně napište odkaz na zajímavý zdroj.a ty di minimalne do prd*le!
Nediskutujte tady laskavě na téma C++ vs Xxx, nepište sem svoje názory. Maximálně napište odkaz na zajímavý zdroj.
Myslíte, že knihy nebo youtube videa od autora C++ budou nezaujaté ?
Asi už stárnu... mám pocit, že sem často chodí různí vohnouti jen proto, aby si dokázali, jací jsou borci. Velmistr zakladatel je přímo ukázkový.
Citace: jk 17. 12. 2017, 21:16:16Asi už stárnu... mám pocit, že sem často chodí různí vohnouti jen proto, aby si dokázali, jací jsou borci. Velmistr zakladatel je přímo ukázkový.Proč? Mně přijde že se naopak ptá na docela dobrou věc. Spousta lidí se bude do krve prát za Javu/C++, ale málokdo to dokáže podložit relevantním argumentem.
Citace: Radovan. 17. 12. 2017, 20:02:11Filozofie C++: http://programujte.com/clanek/2006030305-rozhovor-s-bjarne-stroustrupem/ Ten článek je podvrh! (ano, je to celkem vtipné, ale překvapuje mě, kolik lidí na to skočilo)
Citace: Huehuehue 18. 12. 2017, 14:05:20Citace: jk 17. 12. 2017, 21:16:16Asi už stárnu... mám pocit, že sem často chodí různí vohnouti jen proto, aby si dokázali, jací jsou borci. Velmistr zakladatel je přímo ukázkový.Proč? Mně přijde že se naopak ptá na docela dobrou věc. Spousta lidí se bude do krve prát za Javu/C++, ale málokdo to dokáže podložit relevantním argumentem.co je proboha dobreho na filozofii? psychedelicke c++ sileneho otce zakladatele soustrupa mam rad prave z toho duvodu ze tam zadna filozofie neni a nikdy nebyla
Hledám knihy/články na téma "Proč programovat v C++", "Výhody nativních aplikací v C/C++", "C++ je lepší než, protože...".
Citace: UF 18. 12. 2017, 14:41:15Citace: Huehuehue 18. 12. 2017, 14:05:20Citace: jk 17. 12. 2017, 21:16:16Asi už stárnu... mám pocit, že sem často chodí různí vohnouti jen proto, aby si dokázali, jací jsou borci. Velmistr zakladatel je přímo ukázkový.Proč? Mně přijde že se naopak ptá na docela dobrou věc. Spousta lidí se bude do krve prát za Javu/C++, ale málokdo to dokáže podložit relevantním argumentem.co je proboha dobreho na filozofii? psychedelicke c++ sileneho otce zakladatele soustrupa mam rad prave z toho duvodu ze tam zadna filozofie neni a nikdy nebylaCitaceHledám knihy/články na téma "Proč programovat v C++", "Výhody nativních aplikací v C/C++", "C++ je lepší než, protože...".Tohle jsou ty dobrý dotazy co jsem měl namysli.
Jakto ze tam nebyla filosofie? Zaklad je C a k tomu pridam objekty, sablony atd. Pred 30 lety nic lepsiho nebylo krome Turbo pascalu. I takovej Doom je napsany v C++ a to je huste kvalitni kus kodu.
UF jde vidět že jsi ještě mladé jelito a nevíš o čem je řeč, tak uhni stranou starší a zkušenějším
Citace: cppman 17. 12. 2017, 22:38:57Citace: Radovan. 17. 12. 2017, 20:02:11Filozofie C++: http://programujte.com/clanek/2006030305-rozhovor-s-bjarne-stroustrupem/ Ten článek je podvrh! (ano, je to celkem vtipné, ale překvapuje mě, kolik lidí na to skočilo)Možná protože jsou tam polopravdy (navíc podané vtipně) a ne vyložené lži :-)