Z medicíny do IT

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Z medicíny do IT
« Odpověď #15 kdy: 22. 11. 2017, 10:33:19 »
To jen u nás si kdejaký trouba píše za jméno DiS. i na zvonek ....

To je takova tradice kvuli zlodejum, aby vedeli, koho maji vykrast.

anonym

« Odpověď #16 kdy: 22. 11. 2017, 10:40:18 »
Coz mi pripomina tento socialni system ktery tu mame. Nechapu, proc je zdravotni pojisteni procentualni castka. Nechci si tady hrát na malého mindráka, ale celou ZŠ jsem musel čelit opovržení některých holek nad tím, že jsem tak trochu bystrý hoch a některé věci opravdu rád dělám. Potom si tyhle některé holky pořídili děcka s takovýma těma debilama, co dostávají v práci hovno, protoze jsou ksindoleve co nic neumi kde následně já a lidi jako já jim všechno musíme dotovat, počínaje zdravotnictvím, konče sociálním. No a pro tuhletu luzu jsme my programatori casto smesni ajtaci a jeste jim za to musime platit.

Ses ani za ty roky nedokazal smirit s tim ze ti par holek na ZŠ v poslednik rocniku nechtelo dat, zatimco tomu grazlikovi ze zadni lavice co te tahal za usi, kradl svaciny a nastavoval nohu na chodbe, roztahli vsechny?  ;D
Takze vlastne protoze nedokazes zaujmout zenske pohlavi a za ty roky ses to ani nedokazal naucit, a tudiz musis zustat u toho co celej zivot rad delas  ::), je celej socialni system spatnej*, uf. Chybet tady nikomu nebudes, ovsem neverim ze by te v Kanade chteli  :P

* - nerikam ze zpusob jak funguje nyni v CR je vporadku ale to na co si stezujes jen ukazuje na to co jsi za cloveka

Me nikdo svaciny nekradl ani nepohlavkoval, to jsem delal kdyz uz tak ja, nejsem tridni otloukanek a takoveho picuska jako ty bych sikanoval furt  8)

A kvuli par hlupackam se neposeru. Ale to, ze jim musim dotovat decka a dalsi veci, to me teda sere hodne.

Kdybys nebyl debil tak bys vedel, ze zvysena poptavka po programatorech neni nynejsi chvilkova zalezitost, ale trva mnoho let. Je to proto, ze dobrych programatoru, co neumi delat jen webovky je malo, vzdycky bylo a vzdycky bude. Mozna kdybys byl bystrejsi, videl bys souvislost mezi inteligenci, dobrym programatorem a gaussovou krivkou.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 22. 11. 2017, 10:51:15 »
Ale to, ze jim musim dotovat decka a dalsi veci, to me teda sere hodne.

Ta decka jednou budou makat na tvuj duchod a v domove duchodcu ti budou menit plinky.

gll

« Odpověď #18 kdy: 22. 11. 2017, 10:51:44 »
Javamane, proč si nechodíš honit ego na kanadská fora?

anonym

« Odpověď #19 kdy: 22. 11. 2017, 10:52:58 »
To mi pripomina clanek na iDNesu o tom, jak doktori stavkovali o zvyseni platu a luza si v diskuzi stezovala, jak uz ted berou dost a co si to dovolujou. A to jeste nevi, ze hornich 50% teto luze zdravotnictvi dotuje.

Coz mi pripomina tento socialni system ktery tu mame. Nechapu, proc je zdravotni pojisteni procentualni castka. Nechci si tady hrát na malého mindráka, ale celou ZŠ jsem musel čelit opovržení některých holek nad tím, že jsem tak trochu bystrý hoch a některé věci opravdu rád dělám. Potom si tyhle některé holky pořídili děcka s takovýma těma debilama, co dostávají v práci hovno, protoze jsou ksindoleve co nic neumi kde následně já a lidi jako já jim všechno musíme dotovat, počínaje zdravotnictvím, konče sociálním. No a pro tuhletu luzu jsme my programatori casto smesni ajtaci a jeste jim za to musime platit.

Mám ten dojem, že v Kanade si vzdelanych lidi vazi teda vice, nez u nas. Kdyz ma nekdo v Kanade vzdelani tak je automaticky tzv Richman, co jsem tak slysel. Proste bude mit prachy.

V Kanadě si v IT těžko vyděláte víc než tamní doktor.

Ale vydělám, zapomínáte na to, že doktor automaticky znamená člověk s diplomem, ale programátor může znamenat cokoliv, webovkář, Ind, rychlokvaška, koder atp.

Srovnavej doktory a systemove architekty, když už, a pak přijď zase, schválně co ti vyjde.

anonym

« Odpověď #20 kdy: 22. 11. 2017, 10:55:12 »
Ale to, ze jim musim dotovat decka a dalsi veci, to me teda sere hodne.

Ta decka jednou budou makat na tvuj duchod a v domove duchodcu ti budou menit plinky.

Ta děcka určitě nebudou makat na můj důchod, na můj důchod budou makat totiž děcka s analogickými příjmy, jako jsem měl já. Děcka co vystudavaly výuční obor kuchař číšník nebudou vydělávat na důchod programátora.

anonym

« Odpověď #21 kdy: 22. 11. 2017, 11:11:17 »
Jde vidět jak jsou místní kodéři mimo realitu. Vy totiž očividně nežijete vedle zakomplexovaných dolních 50% obyvatel ČR, kteří berou pod 22000,- . Možná byste čas od času mohli zvednou ksichty od obrazovek a vyjít z těch komor se zataženýma roletama. Vy jste totiž pro většinu lůzy přížívnící, zbohatlící, lidi co tahali prachy ze státní kasy na VŠ, nejen programátoři, ale všichni, kdo mají peníze. A říkám schválně lůza, protože když má někdo peníze za svoje schopnosti a znalosti, vydělává poctivou prací a oni na něj blbě tlemí, tak dotyční nejsou označitelní za nic jiného.

Jak to vypadalo za komančů, když vládla lůza, a jaký byl celkově vztah k inženýrům, kromě doktorů které vychvalují babky do aleluja, všichni víme. A to přetrvává dodnes. I dělňoš za vrtačkou vydělával víc než inženýr. Proto mě sere tenhle sociální systém, protože lidi tady by si konečně měli srovnat hodnoty. Protože ty dotuješ dělňoše, co bere 18 hrubého a celou střední kouřil mariánku za školou, a on na tebe ještě bude nadávat a lístek vhodí do urny hňupům z ČSSD kteří mu slíbili sociální jistoty a zdanění 32% lidem, co berou nad 50k. Následně až si pořídí děcka, které mu ty budeš dotovat, tak budou dělat to stejné.

anonym

« Odpověď #22 kdy: 22. 11. 2017, 11:16:33 »
A kdyby tady nebyla povolání jako programátoři, kteří tahají ze západu peníze, tak tady ti doktoři nemají ani to, co mají teď, protože nepracujou pro Němce, ale pro Čechy.

anonym

« Odpověď #23 kdy: 22. 11. 2017, 11:33:16 »
A když se mají poslancům v parlamentu zvyšovat mzdy, tak se z toho může lůza, co na ně furt jenom nadává, podělat. Pro ně je úplně nepředstavitelné, že by někdo měl v Praze v parlamentu brát 80k. Na jednu stranu furt nadávají, jak jsou neschopní, na druhou stranu za takové peníze v Praze moc schopných lidí pracovat nebude a když už, tak aby se mohli obohatit na korupci.

Víte, kolik si vydělá třeba starosta obce o 20k obyvatel? 30000,-. Aby lůza nebyla moc nervózní, že by měl víc, protože by to špatně nesla. Tady v téhle zemi, jako v každé postkomunistické zemi, jsou prostě pořád prioritou socky a podle toho to vypadá.

Skid

« Odpověď #24 kdy: 22. 11. 2017, 11:35:21 »
Asi lze doporucit s klidnym svedomim zmrzlinu, ledovou kavu, nebo studeny obklad, nebot se to ani cist neda...
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
G! d- a s: C++ BAHSL++ P+ L++
E--- W+ N-- K- w-- O- M- V- PE Y
PGP- t--- !tv b+ DI- D+ e++ h--
------END GEEK CODE BLOCK-----

fdfs

« Odpověď #25 kdy: 22. 11. 2017, 11:56:32 »
Co takhle nejaka AI, ktera by zobrazovala u prispevku s jakou pravdepodobnosti jde o trolling a pripadne prohledala i zdejsi trolly (javaman)
:)

gll

« Odpověď #26 kdy: 22. 11. 2017, 12:00:58 »
Co takhle nejaka AI, ktera by zobrazovala u prispevku s jakou pravdepodobnosti jde o trolling a pripadne prohledala i zdejsi trolly (javaman)

v kategorii Studium a uplatnění je odhadem 90% příspěvků trolling.

anonym

« Odpověď #27 kdy: 22. 11. 2017, 12:28:21 »
a to jsem chtěl ještě dodat, že to i ta socka, kterou musíš dotovat, si jezdí do práce těch 5km autem, zabírá potřebným lidem kapacitu ve městě a smradí. Když jedeš na kole, tak tě chtějí srazit, že jim zacláníš. Pak jsou ještě navíc tlustí, následně nemocní, musí chodit k doktorovi a ty jim to budeš cálovat ze svého. Mezi tím korporáty, ve kterých jim strká díly do robotických linek a mačká 2 tlačítka, si hezky namastí kapsu i na tvých penězích. On samozřejmě zaměstnavatele nezmění, protože neušetří měsíčně ani 1000,- , musí přece cálovat auto, místo aby si koupil skůtra a kupovat si cíga. Raději bude sedět u telky a nadávat, kolik berou poslanci. A to ještě prosím nemluvím o cigánech.

Lorenz

« Odpověď #28 kdy: 22. 11. 2017, 13:01:47 »
a to jsem chtěl ještě dodat, že to i ta socka, kterou musíš dotovat, si jezdí do práce těch 5km autem, zabírá potřebným lidem kapacitu ve městě a smradí. Když jedeš na kole, tak tě chtějí srazit, že jim zacláníš. Pak jsou ještě navíc tlustí, následně nemocní, musí chodit k doktorovi a ty jim to budeš cálovat ze svého. Mezi tím korporáty, ve kterých jim strká díly do robotických linek a mačká 2 tlačítka, si hezky namastí kapsu i na tvých penězích. On samozřejmě zaměstnavatele nezmění, protože neušetří měsíčně ani 1000,- , musí přece cálovat auto, místo aby si koupil skůtra a kupovat si cíga. Raději bude sedět u telky a nadávat, kolik berou poslanci. A to ještě prosím nemluvím o cigánech.

Snad o muslimech, ne? Cikani  uz dnes nikoho nezajimaji.

v kategorii Studium a uplatnění je odhadem 90% příspěvků trolling.

Bohuzel tech zbyvajicich 10% je patrne mineno vazne. Z toho by AI bud zacala trollit taky, nebo osnovat plan na vyhlazeni lidstva.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 22. 11. 2017, 14:09:21 »
Ta děcka určitě nebudou makat na můj důchod, na můj důchod budou makat totiž děcka s analogickými příjmy, jako jsem měl já. Děcka co vystudavaly výuční obor kuchař číšník nebudou vydělávat na důchod programátora.

To se teprve uvidi, nevis, co z nich bude. Krome toho i kdyby z nich nebyli tak uzasni borci jako ty, tak stejne budou platit do spolecneho duchodoveho fondu. A mozna tam prispeji vic, nez tvoje deti, protoze ty jich asi nemas 5.