Pro představu manažer je o 6 let mladší než já a mně je 33. Jelikož si naše firma vede úplný STB složky o všech zaměstnancích, dopátral jsem se, že sem nastoupil hned po škole, neprošel dev testama a tak ho hodili na testera. No a teď už je rok projekťák.
Nemyslím si, že věk je nějak super důležitej nebo že mladej človek nemůže mít autoritu, jakou by projekťák asi měl mít.
Horší věc je ten backlog. Při současným týmu, kompletnímu bug freezu (nepřijde už žádný nový bug) a vejití se do odhadů ten backlog zmizí za 8.7 let. Kéž by to byl vtip...
Vážně přemýšlím o tom, že si ještě dneska natisknu výpověď. Chtěl jsem zjistit, jestli to není třeba jen můj problém, protože v IT se tyhle sračkoidní situace dějí a nemusí to být hned důvod pro výpověď. Zase zdravím mám jedno.
Ono je jednoduchý říct tak jdi jinam, ale tady už mám nějakou kariéru, nějaký postavení. Jinde zas budu muset začít odznova, projít milion školeníma, zas zmapovat celej projekt, naučit se byznys doménu. Není to tak jednoduchý, jak se zdá.