Dobre napisane.
Zalezi, ci mas okolo seba kolegov, co sa za Teba postavia.
Mali sme problem so sefom, deptal nas vsetkych. Tak sme na firemenj chlastacke isli za jeho sefom.
Sice sa to zvrtlo, a podrazil nas, ale aspon sef zistil, ze sme nasraty a riesime to v nas prospech.
Tak sme si dali taku ciernu hodinku pravdy, vykonzultovali si veci. vyvabavene. NAstavili sa mantinely, mohli sme ho zastavit, ked na nas bezdovodne hucal .. (to ze si vecer nevrzol, nas rano nemuselo trapit, ze ?)
Dalsi zazitok bol v dalsej firme - riesili sme kolegov, co sa flakali. Sef si ich kupodivu zastal.
Tak sme dvaja dali vypoved (trochu po sebe, boli sme celkovo traja tahuni firmy).
A hla - lady a pohli, chces viac penazi, a to to a hento .. Nie .. mal cas si to riesit, ja uz mam robotu, a isli sme prec ...
Ked vidim ex-kolegov, tak ich lutujem. Ziju zo dna na den z vyplazenym jazykom ...
Nikdy viac.
A nemusi byt pravda, ze zacne od nuly ...
Isiel som do firmy, pustil som si pekne hubu na spacir, co viem a co sa mi nepaci, a ze robotu nebudem robit bez podpory vedenia, nech budu opatenia akokolvek nepopularne ...
Sefovia na pohovore kukli prekvapene na seba, a ze sa mi ozvu ... Aj sa ozvali .. Presiel som k nim ...
Chces/nechces, lepit dieru s tebou nemusia. Pojdes o dom dalej ...
Poloz si otazku ci chces ostat na firme alebo nie ... Ak nie, hladaj robotu. Ak ano, chod za vedenim. Nie s hrozbou, len s otazkou co s tym idu robit. ak vas bude viac, tak len dobre.
Potom uvidis, co sa zmeni, a ci nastal cas hladat pracu ...