Takze dnes jsem tu sracku instaloval, no s tim generovanim hesla na I-phonu jsem myslel, ze mne odvezou.
Nejvice mne stve, ze se muze po instalaci, pro vygenerovani hesla, pouzit jedine stejnej kram, cim se to zacalo delat.
Takze, kdyz mi klekne telefon, tak to muzu cele ressetovat a nastavovat vsechno znovu.......
Uz jsem videl hodne routeru, ale takovy srot muze pouze O2 prodavat. Chtel jsem mu tam nacpat Fritz!Box 7530,
ale manzelka souseda a soused sam taky, MUSI mit nutne ten srot IPTV a Fritzek neumi multi VLAN-ID, da se to pry nejak dolepit, ale velmi slozite pres konfig........ Takze ma stastny soused Smartsrota.......
Rikal mi technik, ze nesmeji hanit (hodnotit) ty sracky, ze to maji od vrchnosti zakazano. Ze si sice stezuji u vchnosti na ten srot, ale je jim to hovno platne...... Jednoduche, prijde technik na opravu, zenska sama doma, chlap s telefonem v praci a technik se do srotaku nedostane. Technik ressetuje srotak, nastavi svym telefonem, starej prijde domu a uz se do srota nedostane........ no je to velice chytre!!!!!