Přesčasy - váš postoj k nim?

Ivan Nový

Re:Přesčasy - váš postoj k nim?
« Odpověď #45 kdy: 04. 08. 2017, 17:03:31 »
Problém je, že dnešní mladí nepřišli už do styku s normálními lidmi, jen lidmi deformovanými marxismem a sexuální revolucí 60. let. A to jak u nás, tak i na Západě. Takže ani nemohou vědět co je normální. V podstatě za své dnešní postoje nemohou. Poslední normální generace je tak ročník 1920. A s těmi už neměli možnost se setkat. Což jim dnes dost chybí.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 04. 08. 2017, 17:04:01 »
Jestli on to není dokonce kremlbot :D

Ivan Nový

« Odpověď #47 kdy: 04. 08. 2017, 17:15:52 »
Jestli on to není dokonce kremlbot :D

V Rusku byla demoralizace nejvyšší těsně po revoluci, u nás se o tom ale moc nepíše :-))) Jinak sexuální revoluce a zničení pracovního étosu je základem marxistické, komunistické Franfurktské školy, po které to převzala EU.

Tuxíku setkal jste se někdy z nějakým živým a opravdovým sedlákem? Měl jste možnost poznat jeho životní postoje? Určitě to nebylo, člověk pracuje proto, aby žil, a nežije proto, aby pracoval.

Co by se dnes v Evropě stalo, kdyby nedorazily lodě z Číny? Kolik bychom smontovali Škodovek?

JS

« Odpověď #48 kdy: 04. 08. 2017, 17:51:08 »
protoze nekdo takhle zabedneny proste nemuze existovat.

Optimisto..

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 04. 08. 2017, 18:25:50 »
Tuxíku setkal jste se někdy z nějakým živým a opravdovým sedlákem? Měl jste možnost poznat jeho životní postoje? Určitě to nebylo, člověk pracuje proto, aby žil, a nežije proto, aby pracoval.
Nepotřebuju se s nikým setkávat, v tomto se nepřu, já taky žiju pro to, abych pracoval. Když nemám co dělat, tak to stojí za prd. Jenom je potřeba si tu práci rozdělit do určitých oblastí a vyvážit je. Něco dělám, abych měl peníze (a mám to štěstí, že mě to baví), něco dělám pro radost, rád třeba pracuju se dřevem, je to úžasnej relax od PC. Nebo něco vyrábím pro dceru, aktuálně s ní dělám takovou modelovou krajinu pro dinosaury... Neumím jenom sedět a koukat do blba.

Ivan Nový

« Odpověď #50 kdy: 04. 08. 2017, 18:38:32 »
Nepotřebuju se s nikým setkávat, v tomto se nepřu, já taky žiju pro to, abych pracoval. Když nemám co dělat, tak to stojí za prd. Jenom je potřeba si tu práci rozdělit do určitých oblastí a vyvážit je. Něco dělám, abych měl peníze (a mám to štěstí, že mě to baví), něco dělám pro radost, rád třeba pracuju se dřevem, je to úžasnej relax od PC. Nebo něco vyrábím pro dceru, aktuálně s ní dělám takovou modelovou krajinu pro dinosaury... Neumím jenom sedět a koukat do blba.
Ano, přesně to jsem měl na mysli. Vyvážit se to dá.