Programátoři přes 50 mají problém sehnat práci

Ivan Nový

Re:Programátoři přes 50 mají problém sehnat práci
« Odpověď #165 kdy: 11. 07. 2017, 17:00:34 »
Nejsou marxisti a proto nepohrdají prací. Mají tradiční pracovní étos, nemají tudíž lachtaní ruce a pracují více jak 8 hodin denně bez ohledu na obtíže. A to jsou ty vlastnosti, které potřebujete.

Marxisté si práce váží. Prací pohrdají individua jako Milfaus, zmanipulovaná kapatalistickou propagandou.

Není to pravda, už Marx chtěl především zničit pracovní etos lidí, protože to pak vede k ekonomickému úpadku a ten on potřeboval k provedení světové revoluce a umožňuje to zavedení teroru o kterém už psal v Komunistickém manifestu.

A stejně se chová i moderní levice, marxisti Habermasova střihu. Proto sem lákají a vozí lidi z Afriky.

Ivan Nový

« Odpověď #166 kdy: 11. 07. 2017, 17:12:35 »
Toto se tady řeší celkem již po několikáté...
Ale otázka je celkem špatně položena....
Je lepší se zeptat jinak...je tu prosím nějaký 50+ kolega, který úspěšně během posledního roku vyměnil zaměstnání na HPP a dokázal si vyjednat plat alespoň 60+, a to prosím bez známosti...Nechť nám tu potom napíše, jak to celé probíhalo...

Ono je totiž něco jiného pracovat 10 let na zaběhnuté pozici ve firmě, a něco jiného přesvědčit o svých kvalitách nového zaměstnavatele. Je to podobné jako fotbalista....Ten taky může hrát v 45....ale je otázká za kolik a kde?

PeVa

Spisovatel i hudební skladatel může psát a skládat do pozdního věku. Profesor Pirk stále dělá 250 mnohahodinových náročných operací ročně.

mmm

« Odpověď #167 kdy: 11. 07. 2017, 17:23:08 »
Není to pravda, už Marx chtěl především zničit pracovní etos lidí, protože to pak vede k ekonomickému úpadku a ten on potřeboval k provedení světové revoluce a umožňuje to zavedení teroru o kterém už psal v Komunistickém manifestu.

A stejně se chová i moderní levice, marxisti Habermasova střihu. Proto sem lákají a vozí lidi z Afriky.

Na to jste přišel kde? Mohl byste uvést citaci z Kapitálu?

Marx kritizoval parazitování na práci druhých, nikoli práci jako takovou.

Moderní tzv. levice má s Marxem společného jen to, že slouží elitám k diskreditaci Marxova učení.

Milfaus

« Odpověď #168 kdy: 11. 07. 2017, 17:26:27 »
Spisovatel i hudební skladatel může psát a skládat do pozdního věku. Profesor Pirk stále dělá 250 mnohahodinových náročných operací ročně.

Spisovatel i hudební skladatel se tím především baví, mají to jako koníček, nikoliv "dělej, dělej, ať je to rychle hotové, vymysli, jak ten úkol splníš, nebo přijdeš o flek, klepe se tu na něj ___ mladejch kluků".

Jsem zvědavej, jak ty strejcové v 55-60-ti letech budou dělat ty dvanáctihodinové sprinty před dokončením projektu :-D

,,,

« Odpověď #169 kdy: 11. 07. 2017, 17:32:17 »

Jsem zvědavej, jak ty strejcové v 55-60-ti letech budou dělat ty dvanáctihodinové sprinty před dokončením projektu :-D
Jako vsichni ostatni, z poslednich sil. Spatne naplanovany projekt ve skluzu mne nebavil ani ve triceti, nebavi mne ted ve 40 a nebude mne bavit ani 60. Chodit na 12 - 16 se da ctrnact dni, ale ne tri mesice a posledni praci kde to zkusili jsem dal vale, at si to delaj Milhouse, kdyz je to naplnuje.

mmm

« Odpověď #170 kdy: 11. 07. 2017, 17:32:57 »
Ale já jsem nejrudější Marxista, nad postelí mám Stalina a honím si jen u fotek s Che Guevarou. Věřím ve společné vlastnictví všeho a vytvoření koncentráků pro bohaté kulaky! Není nic Marxističtějšího a lepšího než zapálit nějaké bohaté svini jeho dvanáct let staré auto!!!

Zapalování aut není marxismus. To je vandalství a neúcta k práci dělníků v automobilce. Ta auta mohou po znárodnění sloužit všem. Koncentrační tábory provozují fašisté v USA. Kulaky nikdo nezavíral a zavírat nebude, pouze si budou muset vybudovat společenské postavení prací a ne zděděním statku.

whatever

« Odpověď #171 kdy: 11. 07. 2017, 17:33:38 »
Spisovatel i hudební skladatel se tím především baví, mají to jako koníček, nikoliv "dělej, dělej, ať je to rychle hotové, vymysli, jak ten úkol splníš, nebo přijdeš o flek, klepe se tu na něj ___ mladejch kluků".

Mno já už makám v IT nějakej pátek (přes 10 let), makal jsem v 6ti firmách (4 HPP a 2 na živnosťák) a žádné "dvanáctihodinové sprinty před dokončením projektu" jsem nikdy nezažil. Co to je za práci?

« Odpověď #172 kdy: 11. 07. 2017, 17:34:06 »

No v takové fabrice je očividně něco špatného stejcové nestrejcové.

« Odpověď #173 kdy: 11. 07. 2017, 17:34:52 »
Ale já jsem nejrudější Marxista, nad postelí mám Stalina a honím si jen u fotek s Che Guevarou. Věřím ve společné vlastnictví všeho a vytvoření koncentráků pro bohaté kulaky! Není nic Marxističtějšího a lepšího než zapálit nějaké bohaté svini jeho dvanáct let staré auto!!!

Zapalování aut není marxismus. To je vandalství a neúcta k práci dělníků v automobilce. Ta auta mohou po znárodnění sloužit všem. Koncentrační tábory provozují fašisté v USA. Kulaky nikdo nezavíral a zavírat nebude, pouze si budou muset vybudovat společenské postavení prací a ne zděděním statku.

Nelži, šmejde.

« Odpověď #174 kdy: 11. 07. 2017, 17:40:22 »
Prosím, nepleťte se do toho, já se tolik těšil na výměnu názorů Nový vs mmm!
Neberte si to špatně, ale na vaše vstupy nikdo zvědavý není :-)

« Odpověď #175 kdy: 11. 07. 2017, 17:42:02 »
Prosím, nepleťte se do toho, já se tolik těšil na výměnu názorů Nový vs mmm!
Neberte si to špatně, ale na vaše vstupy nikdo zvědavý není :-)

Už mlčím ;-)

mmm

« Odpověď #176 kdy: 11. 07. 2017, 17:45:05 »
Nelži, šmejde.

Přečtěte si něco o rasovém zastoupení a úmrtnosti v amerických věznicích. Jsou to koncentrační tábory pro černochy.

Ivan Nový

« Odpověď #177 kdy: 11. 07. 2017, 17:45:36 »

Na to jste přišel kde? Mohl byste uvést citaci z Kapitálu?

Marx kritizoval parazitování na práci druhých, nikoli práci jako takovou.

Moderní tzv. levice má s Marxem společného jen to, že slouží elitám k diskreditaci Marxova učení.

Ne z kapitálu. ale z Komunistického Manifestu. Vy jste ho nečetl? Marxův problém byl, že lidem se začalo dobře dařit a do nějakých revolucí se zrovna nehnali. Dědicem Marxe ve věci teroru a krvavé revoluce byl právě Lenin a revoluce v Rusku se uskutečnila jen díky náhodné historické konstelaci. Lenina jakosvého agenta vyslalo do Ruska Německo a vybavilo ho mnoha miliony marek, aby v Rusku zasel  chaos. Na Západě se proto marxismus vyvíjel jiným směrem, k dnešnímu genderismu a multikulturaismu přes Pochod institucemi a strategii a Manifestu z Ventotene zakladatele EU italského komunisty Spinelliho. Ale výsledky budou stejné, ekonomický krach a nakonec krvavý teror.

Ivan Nový

« Odpověď #178 kdy: 11. 07. 2017, 17:47:19 »

Zapalování aut je marxismus. Marxismus je provedení světové revoluce, a to bez zničení aktuální kultury nejde.

« Odpověď #179 kdy: 11. 07. 2017, 17:50:01 »
Nelži, šmejde.

Přečtěte si něco o rasovém zastoupení a úmrtnosti v amerických věznicích. Jsou to koncentrační tábory pro černochy.

Jasně a v Americe bijí černochy...

To nebyla jediná věc, co jsi říkal.