Ak chces pouzit aj nejake ine technologie od MS, tak to ide celkom lahko prepojit a nemas tolko namahy. Neviem co vsetci vidia len javu
A o to jde, mam na MS totalni alergii uz od vysky, kde clovek na vlastni oci vidi, jak to tam MS cele podplaci, aby studentum cpali widle.
Na FIT VUT som praveze zazil to, ze sa dost preferoval linux, aj ked mali windowsy. Aj projekty sa museli dat skompilovat na linuxovych serveroch.
To je přeci správně! Že si škola určí, co bude žákum vnucovat a má k tomu jiný důvod než peníze, je podle mě správně. Pokud vnucují MS proto, že si myslí, že ten OS je nejlepší, proč ne. Na mé střední, kde jsem studoval, jsme měli taky všemožný produkty od MS pro studenty zdarma. Když jsme se učili C#, tak jim ale bylo jedno, jestli používám mono, nebo ne - nevim teda, jestli tehdy už bylo použitelný, případně jak moc - ale většinu úloh jsme ukazovali u sebe na pc, koukli, jestli to funguje a případně do kodu a nazdar. Když jsme pak dělali v XNA dlouhodobější úlohu, funkční požadavky jsme si psali sami, takže věřim, že dneska by mi prošlo mono i tady, i když jsme museli odevzdávat celej projekt včetně dokumentace