ux od asusu jsem vyradil jen co jsem videl parametry

s touchpadem samozrejme umim, postevak je jedna z mala veci, ktera je na lenovu opravdu genialni - proste bez nutnosti sundavat ruce z klavesnice; thinkpad me zajimaji jen rady X, ted po prozkoumani jeste rady T

spatne zkusenosti s dellem latitude (model si nevzpomenu, bylo to E6 neco) - mel jsem problemy s grafickou kartou - proste nefungovala, nekolik diagnostik, vymena grafarny, vymena zakl. desky, vymeneny cely notebook a problem se opakoval, proste asi pokazena/vadna serie .. pak dlouho jine znacky, pak zase pokus o dell, problem s baterii nevyresen - porad mizela kapacita pred ocima, vymeneno jak baterie, tak oprava desky, pri pozadavku na vraceni penez bylo vyjadreni, ze je to opotrebenim a zaruka uz se na to nevztahuje (nerikam, ze to byla chyba dellu jako supportu) proste takove mam zkusenosti ja - dell ma super support, ale to ostatni je "upozadeno" dockovaci port je fajn, ten me tam laka

co se tyka uzivatele NBD - mohl by dat nejaky kontakt a pripadne lepsi cenu na neco ?

co se tyka prohozeneho fn a ctrl, tak s tim jsem nemel problem nikdy - budto se to dalo pozdeji prohodit v biosu, nebo se na to zvyklo - vzdalenost mezi klavesami je stejna a mechanicka pamet, kdyz tu klavesnici pouzivate (alespon u me) funguje
udelej si sam mi jako oprava nevadi, pokud je dobry navod a neni tam pristup jako k penezum (lepene atd)