Z tvého popisu dle mne čouhá to, že pozorovatel vytvořil kopii té informace sám do sebe, kterou vyčetl někde z abstraktna. A až pak platí to co prezentuješ, že existují fyzické nosiče
. Takže podle mě naopak jsi našel důkaz toho, co jsi chtěl po mě. A sice že informace existovala i bez fyzického nosiče dřív a objevitel a všichni další pak pracují s její kopií, kterou ukládají na různé nosiče. 
Informace neexistovala drive, nez ji pozorovatel odhalil. Informace odhalenim vznikla. Existovaly pouze zakonitosti, ktere pozorovatel do informace shrnul. Zakonitosti muzou existovat i bez toho, aby o nich existovala informace na pevnem nosici. Pokud tedy za ten pevny nosic nepovazujeme vesmir, diky kteremu ty zakonitosti existuji. Zakonitosti, o kterych nemame informaci, pravdepodobne stale jeste existuji. A existuji v ramci tohoto vesmiru, protoze mozna existuji jine vesmiry, ktere maji zakonitosti jine. Mozna v nich existuje inteligentni zivot.
Informaci o tech zakonitosti ale potrebujeme my.
Ale mozna bychom toho meli nechat, aby sem nevtrhla vojenska rozvedka, ze je to tady samy zasrany podezrely intelektual. Zabavi servery, ukradnou logy a skoncime vsichni na Spilberku.