Jak se pozná senior

javaman ()

Re:Jak se pozná senior
« Odpověď #30 kdy: 10. 12. 2016, 17:19:14 »
Mimochodem výzva pro javadebila. Necháme zdejší osazenstvo vymyslet přiměřený úkol a vypracujeme ho. Ty java, já čisté C. Třeba do dvou týdnů. Pak ať rozhodne vůle lidu.

Hlásím se se svým PHP a někde jsem tu zahlédl i pythonistu.

A co tím chcete dokázat?

+1

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 10. 12. 2016, 17:22:56 »
Mimochodem výzva pro javadebila. Necháme zdejší osazenstvo vymyslet přiměřený úkol a vypracujeme ho. Ty java, já čisté C. Třeba do dvou týdnů. Pak ať rozhodne vůle lidu.

A co tím chcete dokázat?
Absolutní nekompetenci javatrolla. Teď tu buď 14 dní nenapíše (pod svým  nickem) ani řádek, nebo bude mít plnou hubu keců toho, proč na to kašle. Nebo nás všechny překvapí a půjde do toho.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 10. 12. 2016, 17:30:06 »

A co tím chcete dokázat?

+1
-10 pro tebe. Máš strach?

javaman ()

« Odpověď #33 kdy: 10. 12. 2016, 17:34:44 »

Z čeho? Vymyslíš nějaký lopaťácký úkol a podle toho to budeš posuzovat. Lopata nemá možnost posoudit vývojáře, protože nechápe, jak vývojář uvažuje. Proto se říká, že pro hloupého každý hloupý. Prostě lopata neví, co by měla hledat, tak se chytá alespoň praxe a podobných nesmyslů. Třeba ale překvapíš, kdo ví.

Kit

« Odpověď #34 kdy: 10. 12. 2016, 17:37:27 »

Z čeho? Vymyslíš nějaký lopaťácký úkol a podle toho to budeš posuzovat. Lopata nemá možnost posoudit vývojáře, protože nechápe, jak vývojář uvažuje. Proto se říká, že pro hloupého každý hloupý. Prostě lopata neví, co by měla hledat, tak se chytá alespoň praxe a podobných nesmyslů. Třeba ale překvapíš, kdo ví.

Takže máš plnou hubu keců toho, proč na to kašleš.

javaman ()

« Odpověď #35 kdy: 10. 12. 2016, 17:38:45 »

No a? Co přesně to pro lopaty znamená?

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 10. 12. 2016, 17:44:09 »

No a? Co přesně to pro lopaty znamená?
Znamená to, že nejsi tak dobrej, jak o sobě tvrdíš. Dostal jsi vyzvu od blbýho skriptíka, kterýho rozmázneš kdy budeš chtít. Nejsem vývojář a nikdy jsem to o sobě netvrdil. Ale ty jsi ještě míň. Jsi jen dementní troll.

javaman ()

« Odpověď #37 kdy: 10. 12. 2016, 17:54:28 »
Alespoň jsem si potvrdil, jak lopaty přemýšlí. To je jako testy na pohovorech. Jsou to obvykle nějaké blbosti, ale lopaty z toho vše poznají :D

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 10. 12. 2016, 17:58:26 »
Alespoň jsem si potvrdil, jak lopaty přemýšlí. To je jako testy na pohovorech. Jsou to obvykle nějaké blbosti, ale lopaty z toho vše poznají :D
Takže neumíš vůbec nic? Ještě nemáš zadání a už je to špatně? Tak se běž raději učit přírodopis, abys náhodou nedostal na zadek za špatný známky.

javaman ()

« Odpověď #39 kdy: 10. 12. 2016, 18:01:01 »
Není to špatně. Jen říkám, že lopaty obvykle nemůžou testovat vývojáře, protože tomu nerozumí.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #40 kdy: 10. 12. 2016, 18:08:55 »
Není to špatně. Jen říkám, že lopaty obvykle nemůžou testovat vývojáře, protože tomu nerozumí.
Takže do toho jdeš? Testovat to bude lid, jeho zadání a požadavky. A to je myslím to, o co všem jde. Nebo programuješ jenom pro vývojáře, kteří to ocení?

javaman ()

« Odpověď #41 kdy: 10. 12. 2016, 18:12:17 »
Až uvidím, tak uvidím. Problém je trochu v tom, že můj čas je moc drahý. Psaní na fóra při buildu zase tolik času neveme, ale zabrání stroje a času je trochu jiné. Hlavně hromada peněz se nedává za to, že píšeš hezký kód. To se naučí časem i lopata. Ale postavit celý megasystém na Javě je trochu jinačí liga. To už skoro nikdo nedá dobře.

Pako

« Odpověď #42 kdy: 10. 12. 2016, 18:13:20 »
A co tímto testem chcete ukázat/dokázat? Opravdu mi to zajímá, bez sarkasmu.

PS: rootcaptcha se mi ptá na "lopata" ale nemyslím že by to byla nějaká AI ;-)

« Odpověď #43 kdy: 10. 12. 2016, 18:20:36 »
ze je javaman lopata.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #44 kdy: 10. 12. 2016, 18:24:51 »
A co tímto testem chcete ukázat/dokázat? Opravdu mi to zajímá, bez sarkasmu.

PS: rootcaptcha se mi ptá na "lopata" ale nemyslím že by to byla nějaká AI ;-)
Ja tim chci dokázat, že aniž bych napsal jediný řádek kódu, tak jsem lepší, než  nejlepší java programátor světa.