asi robite sudruhovia niekde chybu. ja problemy s windows 10 nemam. problemy maju vacsinou neznalci a taki, co neustale frflu a stale su s niecim nespokojni

. mne sa hibernacia windowsu pri vypinani nerobi. boot mam rychly.
Ano, mozna. Pokud mas dostatecne vypasene CPU s mnoha jadry a hodne RAM + SSD. Na nejakem starsim dvojjadre je to k posrani, na 2 GB RAM se to neda provozovat a bez SSD to bootuje nekolik minut a pak to jeste dlouho triska diskem kvuli aktualizacim a odezva UI je strasna.
to hovorite o linuxe? Doma som dal na 7 rocny pocitac ubuntu 14. Sekalo to, mrzlo, odozva bola na zaplakanie. Dal som tam Ubuntu 10.04, o nieco sa to zlepsilo, ale systemu nestacilo cez 700mb RAMky. Ziadna responzivita.
Faktoring, jasne, to ste nasli v slovniku cudzich slov.
si totalny blb, ci? urcite som si to hladal. mam kamarata, ktory pracuje pre jednu faktoringovu spolocnost, vyuzivaju Excel, v ktorom jeden subor obsahuje desattisice zaznamov. Nevyuzivaju ziaden LibreOffice, pretoze by si ani neskrtli. Presne o tom som sa s nim rozpraval a povedal, ze to mas tak, ed zrovnas Excel a Calc, tak ako by si zrovnaval Ferrari so Skodovkou.

Btw. je statisticky preukazane, ze financny sektor, a rozne ine spolocnosti funguju na Windowsoch.