Jaký operační systém pro mobil?

nobody(ten pravej)

Re:Jaký operační systém pro mobil?
« Odpověď #75 kdy: 24. 09. 2016, 14:59:22 »
jo mit neco od google to je vyhra :D. google, ktery vydelava na uzivatelych pomoci sledovani a reklamy. [...]
kdyz to potvrdi i hackeri neco na tom pravdy bude.

AOSP, CyanogenMod, SlimROM - to jsou ROM bez GooglePlay, bez GoogleServices, tedy bez sledovani a reklamy
Hackeri mi potvrdili ze jsi debil, neco na tom asi bude... aneb to ze ti nejakej zabedarovanej scriptkiddik neco potvrdi jeste nic neznamena, rozhodne pokud to jsou ty kecy co tu predvadis, zeptej se tech hackeru na otazky co sem ti dava a ty je nenapadne ignorujes ;)

pcdrm-nerezervovane

« Odpověď #76 kdy: 24. 09. 2016, 20:12:26 »
Jen už nechci, aby se mi telefon sám od sebe restartoval...
Jsem na windows v tel. asi 4 roky. Nejake samovolne restarty jsem zazil.
S androidem jsem takovych situaci zazil mnohem vice a to android pouzivam o hodne mene...

spasitel

« Odpověď #77 kdy: 24. 09. 2016, 20:33:43 »
jo mit neco od google to je vyhra :D. google, ktery vydelava na uzivatelych pomoci sledovani a reklamy. [...]
kdyz to potvrdi i hackeri neco na tom pravdy bude.

AOSP, CyanogenMod, SlimROM - to jsou ROM bez GooglePlay, bez GoogleServices, tedy bez sledovani a reklamy
Hackeri mi potvrdili ze jsi debil, neco na tom asi bude... aneb to ze ti nejakej zabedarovanej scriptkiddik neco potvrdi jeste nic neznamena, rozhodne pokud to jsou ty kecy co tu predvadis, zeptej se tech hackeru na otazky co sem ti dava a ty je nenapadne ignorujes ;)
jo ty systemak, ty ses hacker. tak tady mas ukazku
http://www.winbeta.org/news/hacker-steve-lord-says-windows-phone-thehardest-nut-crack
kdyz je nekdo debil a necemu nerozumi, tak s takovym je proste tezko neco diskutovat.

« Odpověď #78 kdy: 24. 09. 2016, 22:53:06 »
Jen už nechci, aby se mi telefon sám od sebe restartoval...
Jsem na windows v tel. asi 4 roky. Nejake samovolne restarty jsem zazil.
S androidem jsem takovych situaci zazil mnohem vice a to android pouzivam o hodne mene...

Jestli to někomu nebylo jasné z kontextu, tak ještě jednou - Windows 10 Mobile. Ty tady čtyři roky nejsou... a problémy je bohužel trápí doteď... Ale uznávám, je to lepší než první měsíce tohoto roku.

spasitel

« Odpověď #79 kdy: 25. 09. 2016, 09:33:22 »
to nepopira fakt, ze windows pro mobil je nejbezpecnejsi system.

tm

« Odpověď #80 kdy: 25. 09. 2016, 10:51:13 »

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #81 kdy: 25. 09. 2016, 11:21:37 »
Jaky troll? Vzdyt ma pravdu. Kdyz to nikdo nepouziva, nemuze na to nikdo utocit.

« Odpověď #82 kdy: 25. 09. 2016, 12:15:50 »
to nepopira fakt, ze windows pro mobil je nejbezpecnejsi system.

To s tím rádoby faktem nemá nic společného.  ;) Docela by mě zajímalo, na základě kterých dat tohle tvrdíš... Jestli je to jen kvůli tomu, že je uzavřený, tak sorry, ale to je spíš protiargument ;)

Pepe

« Odpověď #83 kdy: 25. 09. 2016, 14:39:09 »
Ja vám nevím, ale mam duál sim telefon a když jedu metrem/vlakem, tak baterka mizi jak silena.
Když jsem  zapl režim Letadlo, tak mi to na 2% s hudbou vydrželo hodinu, tak to byl fakt mazec.

spasitel

« Odpověď #84 kdy: 25. 09. 2016, 16:12:47 »
Jaky troll? Vzdyt ma pravdu. Kdyz to nikdo nepouziva, nemuze na to nikdo utocit.
jo tak kazdej, kdo vam sere na ten posahanej linux je troll? no tady na rootu nic novyho. tady to smrdi jenom administratorama, kteri jsou k velkymu hovnu, tak akorat :)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #85 kdy: 25. 09. 2016, 16:45:45 »
@spasitel: Na Linux ser treba trikrat denne, nam je to uplne jedno.

ujo_nexus

« Odpověď #86 kdy: 25. 09. 2016, 18:15:53 »
Tiez som skocil na tu teoriu ze cisty android = dobry android, a tak som si zakupil nexus 5x ... To zeby som bol spokojny nemozem povedat ani zdaleka ...  prehrievanie, padanie aplikacii, lagovanie, zacyklenie procesu (idem spat s vedomim ze bateria je na 80%, a rano 5%) ... pred tym som mal xperiu a zazival som nieco podobne, takze uz vtedy som bol voci androidu skepticky no dal som nexusu sancu ... nabuduce je premna iphone jasna volba
Presiel som si aj windowsom, ktory sice nebol zly ale slaba podpora zo strany vyvojarov (mozno sa to uz zlepsilo, mal som 8.1). Kopu ludi od iphonu odhovara, vraj v apple zaspali dobu, nech si pozrieme hw aky ma a podobne nezmysli ... na to sa da odpovedat len jedine ... nech si ti ludia pozru benchmarky a realtime testy a potom nieco hovoria :) Zatial som mal od applu len ipod touch, co je viac menej telefon bez podpory sim a so slabsim hw ale bol som nadmieru spokojny, tak pevne verim ze to bude aj pri iphone.

nobody(ten pravej)

« Odpověď #87 kdy: 25. 09. 2016, 18:20:08 »
@spasitel - troll ses protoze https://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)

@all

nobody(ten pravej)

« Odpověď #88 kdy: 25. 09. 2016, 18:24:44 »
Tiez som skocil na tu teoriu ze cisty android = dobry android, a tak som si zakupil nexus 5x ... To zeby som bol spokojny nemozem povedat ani zdaleka ... 

s Nexus5x nemam zkusenost, ale mam Huawei nekolik let starej, 1Ghz CPU a 390MB RAM, puvodni origo system sem zrusil a dal sem tam vicemene cistej Android bez GooglePlay/GoogleService, asi rok 5.1 ted asi mesic 6.0.1... baterku to pres noc nezdima (wifi on i pri vypnutem lcd), nic nelaguje, system je sviznej, nic nepada, nerestartuje se, nezpomaluje se...

bud mas vadnej HW nebo s tim delas prasarny...

nicmene iPhone si klidne kup, neni to spatnej telefon pokud se smiris s omezenima co to ma, alespon (narozdil od WindowsPhone/Mobile) je to kvalitni system a dostupne spousty programy (nejde o pocet, ale o to ze kdyz chces nejaky program tak zjistis vetsinou ze je pro Android a iOS)...

ujo_nexus

« Odpověď #89 kdy: 25. 09. 2016, 20:36:19 »
Citace
nicmene iPhone si klidne kup, neni to spatnej telefon pokud se smiris s omezenima co to ma, alespon (narozdil od WindowsPhone/Mobile) je to kvalitni system a dostupne spousty programy (nejde o pocet, ale o to ze kdyz chces nejaky program tak zjistis vetsinou ze je pro Android a iOS)...

Je to mozne ze som mal smolu len na vadne kusy, no clovek ked sa popali chce zmenu :) tak skusim a uvidim