Tak jsem zkusil taky ten Linuks

Tak jsem zkusil taky ten Linuks
« kdy: 23. 12. 2010, 11:54:53 »
Chtěl jsem mít taky svobodu a programy zdarma a tak jsem nainstaloval ten legendární linux. Hrůzna a děs. Něco horšího jsem snad neviděl. Nejde se s tím připojit na internet, nefungujou na tom hry, ani své cédéčko na tom nepřehraju. Strčím ho tam a vůbec to ani nenaběhne. Nepřehraju na tom ani hudbu, mp3. Sbírka cédéček levelu, počítač pro každého atd.

V tomhle příšerném systému nefunguje ÚPLNĚ VŮBEC NIC. Jak to může někdo používat? Ve windows mám absolutní svobodu, protože tam funguje ÚPLNĚ VŠECHNO.
Ale je to celkem logické, co můžu chtít od systému bez placení, že? Není o to mezi lidmi zájem, i když je to zadarmo. Není se čemu divit.

Sbohem!
« Poslední změna: 15. 01. 2011, 13:57:56 od michal-20 »

Joe

Re: Tak jsem zkusil taky ten linux
« Odpověď #1 kdy: 23. 12. 2010, 11:59:04 »
A komu to cpes?

branchman2

« Odpověď #2 kdy: 23. 12. 2010, 12:00:17 »
Kedze si presne neopisal distribuciu, ako si postupoval a co presne neslo, tak sa asi jedna o trolla tak ostava asi len:
Zbohom!

Anonymous

« Odpověď #3 kdy: 23. 12. 2010, 12:09:19 »

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re: Tak jsem zkusil taky ten Linux
« Odpověď #4 kdy: 23. 12. 2010, 12:45:27 »
Zajimave. Ja se s Linuxem na Internet pripojim a delam tam i jine veci, o kterych tvrdite, ze jsou nemozne a nefunguji. Na vasem miste bych nehledal problem v "systemu bez placeni, ze", ale mezi zidli a klavesnici. Patrne tam najdete nedostatek znalosti. Linux stale jeste neni system pro kazdeho. Je pro lidi, kteri jsou ochotni a *schopni* si neco nastudovat. S vasim pristupem bych vam doporucil zustat na Widlich, protoze i kdyby se vam jednou podarilo rozchodit funkcni desktop, kde treba i tu hudbu prehrajete, prvni problem (pravdeodobne zpusobeny vasi chybou) by vas privedl do situace, kdy nejste schopen spustit stroj a dokonce ani dostat se ke svym datum.

« Odpověď #5 kdy: 23. 12. 2010, 12:48:08 »
Trotl :) dufam ze sa ukojil. Obmedzenec by asi rovnako zhodnotil veyrona, lebo tam nic nefunguje ako v 120tke.

druzstevnik

« Odpověď #6 kdy: 23. 12. 2010, 12:53:55 »
http://forum.root.cz/index.php?action=profile;area=showposts;u=600

Vsechny oba dva odusevnele prispevky autorovy odrazeji vysi jeho IQ, cili doporucuji to tady zamknout a je pokoj. Je holt videt, ze zkouskove je v plenm proudu a nekteri se nudi az na pudu...

ondra.novacisko.cz

« Odpověď #7 kdy: 23. 12. 2010, 12:57:21 »
Já s ním souhlasím. Na Linux musí člověk mít specializovaný HW a hodně znalostí ohledně toho systému. To samo osobě není zadarmo, takže kolikrát ty Windowsy přijdou levněji a člověk tam opravdu má svobodu delat cokoliv, co clověka napadne.  :D

Já upřímě, linux provozuju jen ve VMPayeru. Tam funguje bezpečně, veškerý HW funguje bez problémů a když se to podělá, tak to prostě přeinstaluju z image a je to. Je to prostě systém asi tak jako když se parta nadšenců domluví, že ve své garážové firmičce převezou Microsoft.

kmarty

• 194
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 23. 12. 2010, 13:07:18 »
... a člověk tam opravdu má svobodu delat cokoliv, co clověka napadne.  :D
V tom pripade si asi pod svobodou delat cokoliv predstavujeme kazdy neco zcela odlisneho :-).

Anonymous

« Odpověď #9 kdy: 23. 12. 2010, 13:13:59 »
Já s ním souhlasím. Na Linux musí člověk mít specializovaný HW a hodně znalostí ohledně toho systému. To samo osobě není zadarmo, takže kolikrát ty Windowsy přijdou levněji a člověk tam opravdu má svobodu delat cokoliv, co clověka napadne.  :D

Já upřímě, linux provozuju jen ve VMPayeru. Tam funguje bezpečně, veškerý HW funguje bez problémů a když se to podělá, tak to prostě přeinstaluju z image a je to. Je to prostě systém asi tak jako když se parta nadšenců domluví, že ve své garážové firmičce převezou Microsoft.

Proboha co to jsou za reci ? To se tu snazite o flame ci co ?
Doporucuji tohle tema zavrit, je tu vysoky index vyskytu trolu

troubo

« Odpověď #10 kdy: 23. 12. 2010, 13:25:15 »
pre smudlov a troubouv je windows jak stvoreny,
radsej nech sa nicoho ineho ani nechytaju,
linux je o niecom inom, tam treba aj premyslat a vediet na co to chcem

Nomen

« Odpověď #11 kdy: 23. 12. 2010, 13:45:00 »
linux je o niecom inom, tam treba aj premyslat a vediet na co to chcem

Stačí, když to ví správce. Uživatel zná a používá svých pár aplikací a do systému nemá co šťourat.

« Odpověď #12 kdy: 23. 12. 2010, 13:49:28 »
kazdy system ma problem vtedy, ked je medzi klavesnicou a stolickou velmi problematicky hardver... aspon 40 kilo...

D.A. Tiger

• 486
  • Tygr, který žere tučňáka ;-)
    • Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 23. 12. 2010, 14:33:02 »
LOL!!! Ten se fakt poved. Jen jsi s tím mohl počkat na Apríla  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Lupen

Re: Tak jsem zkusil taky ten windows
« Odpověď #14 kdy: 23. 12. 2010, 16:12:21 »
Chtěl jsem taky teda skusit ten MS Windows a tak jsem si nainstaloval ten legendární OS. Hrůzna a děs. Něco horšího jsem snad neviděl. Nejde se s tím připojit na internet, nefungujou na tom hry, ani své cédéčko na tom nepřehraju. Strčím ho tam a vůbec to ani nenaběhne. Nepřehraju na tom ani hudbu, mp3. Sbírka cédéček levelu, počítač pro každého atd.

V tomhle příšerném systému nefunguje ÚPLNĚ VŮBEC NIC. Jak to může někdo používat? V linuxu mám absolutní svobodu, protože tam funguje ÚPLNĚ VŠECHNO.
Ale je to celkem logické, co můžu chtít od systému MS? Není se čemu divit.

Sbohem!

Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla.