Drahý česi, a vůbec, všichni co nemáte slovenské občanství, prosím už nejezdete do tatier ani do iných slovenských turistických miest. Vlastne nejezdete ani jako turisté ani jako zaměstnávatelé. Nekterý z nás sa rozhodli, že sme samostatný a sebestačný stát a od nikoho pomoc nechceme. Taky nechecme vědet nic o ostatných krajinách které sou určite zaostalajší než naše krásna krajina, která má bohatou minulost a světlou budoucnost. Budeme si tady chovat své ovce, včely, pěstovat brambory, pálit borovičku a stavět drevenice. Pravdepodobne během 40 let vymřeme, ale koho to zaujíma?
Děkuji za pochopení.
Na duchu slabý, přesto hrdý občané slovenského státu.
V Česku som strávil podstatnou část svého života. Praha je moje srdcovka, Ostravu jako město nesnáším (Jarek Nohavica odpustí
) ale nikdy se mi nestalo, že bych se kvůli tomu že jsem slovák dostal do konfliktu. Proto mne docela se.re že se tady na docela odborném servru objevují tihle "čobolové, hejslováci" který sou strašne hrdý na svůj původ a půlstoročnou žádnou historii slovenska a jediné co dokážou je urážet... a pak se to nabaluje protože nikdo si nenechá trousit na hlavu, hlavne když je v právu a pak je z toho to co tady čtu...
Vím že je to oftopic proste som to musel dostat zo seba. Klidne to pak smažte když uznáte za vhodné.