Mám dostudovat VŠ?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Mám dostudovat VŠ?
« Odpověď #165 kdy: 04. 04. 2016, 21:08:48 »
@Kontraband : Tak to treba Ivo Benda dela taky. :-)

Yarda

« Odpověď #166 kdy: 04. 04. 2016, 21:28:12 »
...ukazujem im smer akym sa uberat,
Tohle mi připomnělo, jak jsme kdysi stěhovali kancl, já jsem si přiskřípnul ukazováček, na ortopedii mi ho dali do sádry. A kolega mi radil, abych si stoupnul na nějaký podstavec a ukazoval směr k lepším zítřkům.

Kontraband

« Odpověď #167 kdy: 04. 04. 2016, 22:42:36 »
panove, vy by ste mali ist dobrovolne vratit diplomy, lebo vasa praca nespociva v ziadnej osvete a v ziadnom riadnom prinose pre ludstvo. ja nemam Mgr./Ing. a som uznavany na poli IT.

iwtu

« Odpověď #168 kdy: 04. 04. 2016, 22:56:53 »
a aku prednasku si mal?
Mimochodom, este som nestretol rozumneho prednasajuceho, ktory vravi, ze ja viem, lebo ja prednasam ..
Pokojne sa predstav kto si a co si urobil? :)

iwtu

« Odpověď #169 kdy: 04. 04. 2016, 22:58:57 »
Ach sorry.
Ten nick nie je zaregistovany a predpokladam, ze povodny tazatel sa vyvratil, posledne posledne spravy su v priamom rozpore z tymi predtym..

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #170 kdy: 04. 04. 2016, 23:48:02 »
panove, vy by ste mali ist dobrovolne vratit diplomy, lebo vasa praca nespociva v ziadnej osvete a v ziadnom riadnom prinose pre ludstvo. ja nemam Mgr./Ing. a som uznavany na poli IT.

Nechtel bys jit sirit osvetu do Amazonie, mez Indiany?

zboj

• 1 507
    • Zobrazit profil
« Odpověď #171 kdy: 04. 04. 2016, 23:49:53 »

Nechtel bys jit sirit osvetu do Amazonie, mez Indiany?
Aby ho nesežrali...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #172 kdy: 05. 04. 2016, 01:30:56 »
Aby ho nesežrali...

Tak Indian dbaly zdrave, racionalni vyzivy, by Evropana nezral. To dneska mate same tezke kovy, PCB, fenoly, endokrynni disruptory, chemikalie z prumyslove stravy.... Navic byvaji prilis tucni. A nejhorsi jsou kuraci - ti navic chutnaji pekne hnusne. Takze by z nej byla spis tak tsantsa.

Yarda

« Odpověď #173 kdy: 05. 04. 2016, 07:37:26 »
Mladý zneuznaný génie.
Tak už nám, nevědomým a dychtícím, konečně prozraď (nebo aspoň naznač), co velkolepého jsi vykonal pro strádající lidstvo, abychom tě mohli uctívat tak, jak si zasloužíš.
Třeba já jsem kdysi mimo svou práci za kterou jsem byl (špatně) placený naučil tenhle terminál http://kormus.cz/mvt/pocitace/sm_7202.php (a nějaké ty tiskárny a programy kolem toho) česky (i slovensky pokud by na to přišla řeč) a v podniku kde jsem tehdy pracoval se pořizování textové dokumentace na počítačích dost rozšířilo ještě před nástupem IBM PC a T602. A když jsem po plyšáku změnil zaměstnání, tak jsem v kanclu, kam jsem nastoupil, přesvědčil ostatní, že PC lze používat i k jiným činnostem než je hraní tetrisu.
A pro své potěšení jsem získal stříbrné C.

A teď se chlub ty.

Ivan Nový

« Odpověď #174 kdy: 05. 04. 2016, 07:38:27 »
alebo jednoducho prisiel nato, ze si dokaze zarobit velmi dobre aj bez toho a cas straveny pisanim primitivnej DP vyuzije inac, na svoj dalsi rozvoj.
Osobní rozvoj = dělání nudných a jednotvárných věcí, které po vás někdo chce a vy nechápete k čemu jsou. To totiž tvoří 80% pracovní náplně každého zaměstnance. Život je rutina. Pak, když člověk chvilku dělá něco jiného, tak si i patřičně váží těch prchavých okamžiků :-)))

Kontraband

« Odpověď #175 kdy: 05. 04. 2016, 08:03:10 »
Osobní rozvoj = dělání nudných a jednotvárných věcí, které po vás někdo chce a vy nechápete k čemu jsou. To totiž tvoří 80% pracovní náplně každého zaměstnance. Život je rutina. Pak, když člověk chvilku dělá něco jiného, tak si i patřičně váží těch prchavých okamžiků :-)))

vy na com ficite pan Novy? Osobny rozvoj je robenie nudnych veci? Tak vy mate dobry matros v zasobe a predpokladam, ze vase prispevky ani nikto neberie vazne.

Ivan Nový

« Odpověď #176 kdy: 05. 04. 2016, 09:15:41 »

vy na com ficite pan Novy? Osobny rozvoj je robenie nudnych veci? Tak vy mate dobry matros v zasobe a predpokladam, ze vase prispevky ani nikto neberie vazne.
Na Kung-fu? Neviděl jste žádný film o Kung-fu? Neznáte tu slavnou scénu, kdy adept bojového umění přijde za Mistrem, aby ho učil, a ten ho pověří leštěním parket a dlouhé měsíce nedělá nic jiného, než že leští parkety?

Zkuste si přečíst nějaké zenové koany.

Požijete, uvidíte :-)))

Kontraband

« Odpověď #177 kdy: 05. 04. 2016, 09:27:58 »
a vy si dajte davku travy :D

« Odpověď #178 kdy: 05. 04. 2016, 09:40:09 »
To je to, na čem jsi jel, když jsi zakládal to téma, ó uznávaný na poli IT? :D

« Odpověď #179 kdy: 05. 04. 2016, 09:41:31 »
To je hrozný matlák :D to se nedá :D