Mám dostudovat VŠ?

pavlix

• 253
    • Zobrazit profil
Re:Mám dostudovat VŠ?
« Odpověď #135 kdy: 03. 04. 2016, 20:43:06 »
Hawran, mna nikto nevylil, ja som odisiel sam, ucit sa tie sracky. Momentalne mam namierene do Redmontu :)

RedmonT je kde?

Kousek vedle, co je Seaddle. :)

Trupik

« Odpověď #136 kdy: 03. 04. 2016, 21:16:30 »
Hawran, mna nikto nevylil, ja som odisiel sam, ucit sa tie sracky. Momentalne mam namierene do Redmontu :)

RedmonT je kde?
To bude asi niekde, kde montujú "Red"... Alebo niekde kde nepotrebujú aby programátori po sebe skontrolovali čo vyprodukujú. Alebo niekde kde uvítajú, ak programátor niečo napíše po pamäti a nepresvedčí sa, či si to pamätá správne. Alebo kde mrzačia jazyk tým, že z neho odstránia čo sa im nepáči (mäkčene, dĺžne). Keď tak nad tým rozmýšľam, možno myslel McDonalds.

kontraband

« Odpověď #137 kdy: 03. 04. 2016, 21:51:54 »
Chlapci a vy tu sedite na roote a filozofujete. Ja aspon nieco idem robit, vy robte tiez nieco uzitocne, ked uz mate tie tituly

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #138 kdy: 03. 04. 2016, 22:50:07 »

RedmonT je kde?

No, podle map Googlu je vychodne od Parize uprostred poli nejaky statek nebo co to je, jmenuje se Redmont. Pokud tedy nemel na mysli, ze jde fachat do Redmont Railways nebo v hotelu Redmont, eventuelne Redmont Parku pobliz Birminghamu.

zboj

• 1 507
    • Zobrazit profil
« Odpověď #139 kdy: 03. 04. 2016, 23:32:36 »

RedmonT je kde?

No, podle map Googlu je vychodne od Parize uprostred poli nejaky statek nebo co to je, jmenuje se Redmont. Pokud tedy nemel na mysli, ze jde fachat do Redmont Railways nebo v hotelu Redmont, eventuelne Redmont Parku pobliz Birminghamu.
Na statku se dá taky slušně vydělat, francouzští zemědělci mají docela velké dotace.

iwtu

« Odpověď #140 kdy: 03. 04. 2016, 23:34:33 »
@kontrabant
Ok. Je to jasne. Si Troll. O ostastni diskutujuci vlastne tiez..
Nechcem Ta stretnut osobne. Dakujem.

Kontraband

« Odpověď #141 kdy: 04. 04. 2016, 08:01:07 »
iwtu:
A kto povedal, ze ja mam zaujem sa s tebou stretnut? Nasa pravdepodobnost stretnutia sa blizi limitne k 0, nakolko ty si niekde na SR/CR a ja Redmonde :)

Yarda

« Odpověď #142 kdy: 04. 04. 2016, 08:02:24 »
@kontrabant
Ok. Je to jasne. Si Troll. O ostastni diskutujuci vlastne tiez..
Nechcem Ta stretnut osobne. Dakujem.
Ale no tak. Sranda muší bejt, kdyby fotra věšeli.
 ;D ;D ;D ;D

zboj

• 1 507
    • Zobrazit profil
« Odpověď #143 kdy: 04. 04. 2016, 09:49:48 »
iwtu:
A kto povedal, ze ja mam zaujem sa s tebou stretnut? Nasa pravdepodobnost stretnutia sa blizi limitne k 0, nakolko ty si niekde na SR/CR a ja Redmonde :)
Ty ses přestěhoval z Redmontu? To byla rychlost ;)

Kontraband

« Odpověď #144 kdy: 04. 04. 2016, 10:09:14 »
pani, vy ste taki frustrovani, tak si vylievate zlost tu na roote a len zavidite druhym.

Yarda

« Odpověď #145 kdy: 04. 04. 2016, 10:15:44 »
A co ti máme závidět? Možná to, že jsi tak mladý a takovéhle problémy se tě ještě týkají. Ale možná bys měl závidět spíš ty mně, že se mne to už netýká - i když se mi občas zdá, že ještě pořád studuji, mám jít na zkoušku z předmětu, o kterém nic nevím, na zkoušky jsem nechodil žádné zápisy z přednášek ani učebnice nemám, takže mne určitě vyhodí. A probouzím se zpocený s rukou v nočníku.
 ;D

zboj

• 1 507
    • Zobrazit profil
« Odpověď #146 kdy: 04. 04. 2016, 10:22:44 »
pani, vy ste taki frustrovani, tak si vylievate zlost tu na roote a len zavidite druhym.
Jo, závidíme ti, že tě vyhodili ze školy a že neumíš pravopis :)

Kontraband

« Odpověď #147 kdy: 04. 04. 2016, 10:30:50 »
ved ani nerozumies spisovnej slovencine, tak snad ma nechces poucat o slovenskom pravopise :D a zo skoly ma nevyhodili. Asi nechapete tomuto vyrazu: vyhodit=vylit, cize nevylili ma. Odisiel som sam dobrovolne, a to je rozdiel. Ked niekoho vyhodia, znamena to, ze nespravil zapocet, skusku, bol na opravnych terminoch ale aj tak to nedal. Ja som odisiel dobrovolne ;)

« Odpověď #148 kdy: 04. 04. 2016, 10:50:44 »
ved ani nerozumies spisovnej slovencine, tak snad ma nechces poucat o slovenskom pravopise :D a zo skoly ma nevyhodili. Asi nechapete tomuto vyrazu: vyhodit=vylit, cize nevylili ma. Odisiel som sam dobrovolne, a to je rozdiel. Ked niekoho vyhodia, znamena to, ze nespravil zapocet, skusku, bol na opravnych terminoch ale aj tak to nedal. Ja som odisiel dobrovolne ;)

Tak a teď ještě dobrovolně přestat trollovat...

davkol

« Odpověď #149 kdy: 04. 04. 2016, 11:35:14 »
Tož tak ono je taky často dost nevýhodné být „mrtvá duše“ – to vyjde líp dobrovolně oznámit ukončení studia dřív. Správná otázka zní, nakolik to vyhození hrozilo před ukončením studia.