Mám dostudovat VŠ?

zboj

• 1 507
    • Zobrazit profil
Re:Mám dostudovat VŠ?
« Odpověď #105 kdy: 01. 04. 2016, 22:43:51 »
hosi, proc mu do toho kecate? vzdyt titul neznamena uspesnej a dobrej job. ja jsem ziskal job hlavne kvuli tomu, ze se podilim na ruznych projektech na githubu, ktere maji mnoho downloads, vyuzivaji to lidi po celem svete. a nejde o nejake webovky. vyuzival jsem tam dif. rovnice, diskretni matiku, slozitosti a to nemam ani VS, jenom gympl. Ono dulezite je mit chtic a makat na sobe.
Zjisti si, co znamená "chtíč" ;) A raději piš rodným jazykem, čeština ti nějak nejde ;)

pepan

« Odpověď #106 kdy: 02. 04. 2016, 00:44:02 »
Tady je vysvetlenej chtic, ja nemohu zato, ze to neznas...

http://www.slovnik-synonym.cz/web.php/slovo/chtic

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #107 kdy: 02. 04. 2016, 01:41:46 »

No, pokud jsi tim chtel rici ctizadost, ambice nebo ta nejak, tak jsi se moc nestrefil.

hu

« Odpověď #108 kdy: 02. 04. 2016, 11:13:20 »
Já bych si chtěl třeba nějakou školu udělat, ale ono v Praze nic kombinovaného na úrovni není. Neuvažuju hrůzy jako je učitelství fyziky bez blokové organizace výuky nebo trapný obory na FITu, který mě naprosto nezajímaj (softwarové inženýrství apod.). S otevřenou elektronikou nebo jaderkou mám holt smůlu.

Ono je to nakonec asi jedno, lidstvo mou neúčastí o nic nepřijde.

školák

« Odpověď #109 kdy: 02. 04. 2016, 11:29:52 »
Máš tu třeba UNYP. Běžné školy jsou odpad a papír z nich je tak pro rodiče.

kontraband

« Odpověď #110 kdy: 02. 04. 2016, 11:44:12 »
Mna by zaujimalo, ti co hovoria, ze robit v 50tke programatora je narocne a uz to nemysli, tak sa opytam, ze co chcete robit? Architektov? Ti musia tiez rozmyslat a mozno daleko viac ako vyvojar. Manazerov? To som zvedavy, kolki z vas budu manazeri. Tak potom k comu diplom? Ci planujete vstup do politiky?

hu

« Odpověď #111 kdy: 02. 04. 2016, 17:07:53 »
Máš tu třeba UNYP.

To nemyslíš vážně :-)

yarda

« Odpověď #112 kdy: 02. 04. 2016, 19:40:41 »
Já bych si chtěl třeba nějakou školu udělat, ale ono v Praze nic kombinovaného na úrovni není.
::)
Je to marný, je to marný, je to marný....

hu

« Odpověď #113 kdy: 03. 04. 2016, 02:38:34 »
Já bych si chtěl třeba nějakou školu udělat, ale ono v Praze nic kombinovaného na úrovni není.
::)
Je to marný, je to marný, je to marný....
Poraď pls cokoliv, co není zcela abstraktní, je technické, a > 20% šance to reálně kombinovaně dostudovat. Znova: techniku!

lopata

« Odpověď #114 kdy: 03. 04. 2016, 07:59:38 »

No, pokud jsi tim chtel rici ctizadost, ambice nebo ta nejak, tak jsi se moc nestrefil.

pouzil to spravne v kontextu "touha".

lopata

« Odpověď #115 kdy: 03. 04. 2016, 08:01:56 »
Máš tu třeba UNYP. Běžné školy jsou odpad a papír z nich je tak pro rodiče.

a pro dokotory.
cim vic budes mit doktoratu a cim vic si budes chtit hrat s nima na to kdo je vic doktor, tak tim vetsi sance je, ze dostanes pilule a narizenou internaci.

Ivan Nový

« Odpověď #116 kdy: 03. 04. 2016, 08:05:13 »
Mna by zaujimalo, ti co hovoria, ze robit v 50tke programatora je narocne a uz to nemysli, tak sa opytam, ze co chcete robit? Architektov? Ti musia tiez rozmyslat a mozno daleko viac ako vyvojar. Manazerov? To som zvedavy, kolki z vas budu manazeri. Tak potom k comu diplom? Ci planujete vstup do politiky?
Zkuste si přečíst Kafkův Zámek, takový bude váš svět, až budete na vrcholu vašeho produktivního věku.

Yarda

« Odpověď #117 kdy: 03. 04. 2016, 08:36:56 »
Že to ještě někoho baví tady ještě diskutovat. Ten šmudla se rozhodl, že nedostuduje, tak nedostuduje. Nebude první ani poslední. Já třeba vím o někom, kdo taky nedostudoval a dotáhnul to dost daleko. Ňákej Gates, jestli vám to jméno něco říká.
Připomněl jsem si jednu povídku, tuším z knihy "Z Prahy i z venkova" o jednom jedináčku co z něj rodiče chtěli mít pana doktora, ale on byl jiného názoru, že prý doktorem už může být každej vesnickej vornát a tak se postaral o to, aby rodičům neudělal tu ostudu, že by byl doktorem.
 ;D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #118 kdy: 03. 04. 2016, 10:34:00 »

pouzil to spravne v kontextu "touha".

Chtic ma spis negativni konotaci, ve smyslu, ze je nekdo prasak uslintanej. Urcite to neni to same, co touha. To clovek vi, pokud obcas precetl nejakou knihu. Takze nepouzil.

Já třeba vím o někom, kdo taky nedostudoval a dotáhnul to dost daleko. Ňákej Gates, jestli vám to jméno něco říká.

Bohuzel, rika. Mozna, ze kdyby dostudoval, nemusely Widle byt tak zbastleny OS, kde napriklad skoro kazda verze ted ma preoranou adresarovou strukturu, jak se soudruzi po iteracich snazi prijit s necim, o cem by lidi nespekulovali, ktery debil to zase vymyslel.

kontraband

« Odpověď #119 kdy: 03. 04. 2016, 11:20:37 »
JARDA:
Vy mate VS a mate miliony na ucte ako Gates, ktory skolu nedokoncil? A MS zamestnava aj odbornikov z MIT, takze asi vedia co robia