Co kdo víte o arboletu ?

Lwn

Re:Co kdo víte o arboletu ?
« Odpověď #375 kdy: 28. 07. 2017, 01:41:22 »
Tohle už mi nedá. Opravdu vás baví se na několika stránkách dohadovat na téma které nikoho nezajímá? Agitka dobrá ale nějak netuším smysl. Neřekl bych že se tady najde někdo kdo by chtěl vstoupit.

Jenom jedna věcná jak se daní takový příjem (6,7 BTC).

Sten

« Odpověď #376 kdy: 28. 07. 2017, 02:58:08 »
a těch 400.000,- není hrubého. On Arbolet neposílá výplatní pásky kde je superhrubá, hrubá a čistá mzda. To jste někde jinde. ;D

Arbolet to nedaní, ale vy tu povinnost máte. Ostatní příjmy, 15 % státu  8)

Lwn

« Odpověď #377 kdy: 28. 07. 2017, 03:08:58 »
I kdyby ne tak příjemce má pořád povinnost platit daň z příjmu.

ARBU1

« Odpověď #378 kdy: 28. 07. 2017, 04:39:54 »
Tady ta diskuze nemá zdaleka smysl, protože tady pořád řešíme, co, jak, kdy, místo vlastního vyzkoušení. Jestli tu někdo mluví, jako by byl v "amwey", tak tady tyhle blbosti jsou o čem? Tady je každá rada drahá, "když už je předem jasné, že Arbolet jen okrádá". Nikdo z místních hateru nevyzkouší a jen bude zatvrzele tvrdit, že je to podvod... Asi zařídím nový účet, aby se mohli přesvědčit, když se tak oatýchají s registrací  ;D

Michal Kovacic

« Odpověď #379 kdy: 28. 07. 2017, 07:38:23 »
Hmmm...

Takže jsem si zase přečetl stejně věci jako posledně. Velké A je špičkový nástroj na zhodnocení investic, s garanci a s minimálním rizikem - protože to tvrdí několik anonymních nicků na Rootu. Svoje tvrzení podporuji několika směry:
* jsou to klasické HLP (hluboký lidsky příběh) ve stylu článku v novinách ohledně 'migrantů´
* znevazovani odpůrců ve stylu klima diskuse - neumí, nic nedělá, jenom kritizuje
* stejně nemůžeme nic říci, protože nemůžeme...

Jít s tímhle přístupem na WEB, který vyžaduje ověřitelná fakta, citace zdrojů, tvrdá data je opravdu nemoudré. Diskuse o víře jsou jinde.

Sakra - celá diskuse není o ničem jiném, než aby A poskytlo ověřitelné informace - klidně anonymně, ale veřejně. Jinak nevidím rozdíl mezi dopisem z Nigérie a názory zde.

ARBU1

« Odpověď #380 kdy: 28. 07. 2017, 08:32:06 »
Hmmm...

Takže jsem si zase přečetl stejně věci jako posledně. Velké A je špičkový nástroj na zhodnocení investic, s garanci a s minimálním rizikem - protože to tvrdí několik anonymních nicků na Rootu. Svoje tvrzení podporuji několika směry:
* jsou to klasické HLP (hluboký lidsky příběh) ve stylu článku v novinách ohledně 'migrantů´
* znevazovani odpůrců ve stylu klima diskuse - neumí, nic nedělá, jenom kritizuje
* stejně nemůžeme nic říci, protože nemůžeme...

Jít s tímhle přístupem na WEB, který vyžaduje ověřitelná fakta, citace zdrojů, tvrdá data je opravdu nemoudré. Diskuse o víře jsou jinde.

Sakra - celá diskuse není o ničem jiném, než aby A poskytlo ověřitelné informace - klidně anonymně, ale veřejně. Jinak nevidím rozdíl mezi dopisem z Nigérie a názory zde.

Upřímně nikdo Vás nenutí vstoupit do registrace, mně jde o to, že se mi nelíbí nepravdivé pomluvy ;)...

Ondra.

« Odpověď #381 kdy: 28. 07. 2017, 09:21:35 »
Tahle diskuze nikam nevede, prosim admina aby zavrel domenu arboletu.

Xena

« Odpověď #382 kdy: 28. 07. 2017, 10:02:29 »
Ano, tahle diskuze nikam nevede. Dohadujete se tady jak pětiletý kluci na písečku, kdo má lepší bábovičku.
Každý z nás má určitě nějaké špatné zkušenosti s podvody a tak je jasné, že jen tak něčemu uvěřit není vždy snadné. Nikdo přece nikoho nenutí investovat do věcí, které se mu nelíbí a nemá v ně důvěru. Pro mě je to jednoduché. Když něčemu nevěřím tak do toho:
buď nejdu, ale také se o to nestarám a neřvu , že to sice neznám, nezajímá mě to, nechci o tom znát fakta, která mi předkládají, ale přesto se mi to zdá jako zaručený podvod,
a nebo to risknu a přesvědčím se o pravdě.
Tady evidentně o zjištění pravdy nejde, a určitě tu nejde ani o uchránění investic nás, hloupých ovcí. A přesvědčovat někoho, kdo opravdu být přesvědčen nechce je ztráta času.

« Odpověď #383 kdy: 28. 07. 2017, 11:03:46 »
Pro mě je to jednoduché. Když něčemu nevěřím tak do toho:
buď nejdu, ale také se o to nestarám a neřvu , že to sice neznám, nezajímá mě to, nechci o tom znát fakta, která mi předkládají, ale přesto se mi to zdá jako zaručený podvod,
a nebo to risknu a přesvědčím se o pravdě.

Ne. Dukazni povinnost je jasne na strane autoru toho investicniho produktu. Ti nedokazali naprosto nic. A naopak rada indicii radi k opatrnosti.

i

« Odpověď #384 kdy: 28. 07. 2017, 11:05:01 »
Jsem, chceteli "členem" obou chceteli "komunit",

Jsou to prostě dva odlyšné světy které ani nemohou spolu účinně komunikovat, možná snad jedině nějací vyslanci kteří se umí vcítit do druhé strany, ti ale do této diskuse nezavítají, pokud vůbec existují.

Pro zastáne roota:

Zastánci roota by si měly uvědomit, že teoreticky může existovat společenství které své ovečky hýčká a že dokud není prokázaný podvod a zneužití tak to za podvod označit nelze, není to snad dokonce trestné ? Za poslední rok kdy tento případ sleduju, všechny negativní ohlasy na Arbolet byli jen důsledkem neschopnosti "klienta" pracovat s počítačem nebo bitcoinem, ale ruku na srdce, i mezi nadčenými uživateli linuxu se najde mnoho takových kteří slepě opíší sudo příkaz a důsleky pak ochotně hodí na celý svět opensource, ... u zastánců arboletu jsou důležitá slova jako je loajalita a nechápou proč je důležité že bitcoin je opensource. Ano, staví na důvěře, ale i takoví lidé na tomto světě žiji a zatím rysující se decentralizovaný svět vyžaduje aby každý účastník buďto znal technické detaily, nebo aby nékomu plně důvěřoval. což je i dnes, jen vám dnes stát za vaše daně prodává fikci jakési ochrany, jejiž účinnost je diskutabilní. Tito lidé se rozhodli důvěřovat Arboletu a pokud do něho proniknou někteří zastánci roota tak to bude jen dobře.

Pro zastánce arboeltu:

Zastánci Arboletu by si měli uvědomit, že zde na rootu je úplně jiná sorta lidí, nejsou tak semknutý kolektiv, ale zato většina z nich měla svůj první bitcoin dříve než jste o něm vůbec poprvé slyšeli a to jak funguje chápou přesně a do detailů, ne přibližně z útržků článků o kryptoménách, které po strojovém překladu ztratili svou konsistenci. Své vědomosti nejen o kryptoměnách mají z originálních odborných článků, technických návrhů, případně z analýzy přímo toho SW, Lidé na rootu staví spíše na ověřitelných faktech. To že Arbolet vydělává na arbitrážích může být pravda a třeba to i pravda je, ale není ověřitelná a ani z principu být ověřitelná nemůže, tak že to je pro člověka typu root, problém, nedokáže stavět na neověřitelném faktu, proto mu případá pravděpodobnější, že arbolet vyplácí výběry jen z nových vkladů a takových případů už bylo na světě mnoho, což v žádném případě neznamená, že to je i případ Arboletu.

Možná by si to uživatele roota měli zkusit, mnoho uživatelů roota má nějaké své bitcoiny nasyslené na horší časy, co zkusit nějaký nepatrný zlomeček do toho Arboletu vložit a pak mudrovat ? bylo by to pro vás daleko jednodušší než pro uživatele Arboletu, už jen proto, že umíte pracovat s bitcoiny a nepotřebujete k tomu směnárnu. Každopádně psát o tom, že to je podvod z pozice osobní zkušenosti má přeci jen jinou váhu. Já jsem členem arboletu přes rok a něco jsem i investoval, ale kromě občasných, za vlasy přitažených řečí některého z těch zakládajících, mi to jako podvod opravdu stále nepřipadá.

První příspěvek v této diskusi je můj, byla to provokace a věřil jsem, že vyprovokují spíš konstruktivní spolupráci, dnes věřím že vzhledem k odlyšnosti, obou "kultur" je tato spolupráce prakticky nemožná, už mě trápí jen otázka, kdo a proč měl zájem po roce rozdmýchat tento skomírající požár ?

Digitální Šaman

« Odpověď #385 kdy: 28. 07. 2017, 13:31:18 »
Nejlepší recept namísto těchto řečí, hádek a leštění ega, je lepší to osobně vyzkoušet a až pak dělat závěry .Vy to děláte bez zkušeností a naopak To není profesionální .
Já jsem v Arboletu spokojený :-)

Lol Phirae

« Odpověď #386 kdy: 28. 07. 2017, 13:44:00 »
je lepší to osobně vyzkoušet

Tak jistě, předchozí pitomci tím aspoň sníží své ztráty.  ::)

« Odpověď #387 kdy: 28. 07. 2017, 14:01:32 »
Dávajte si na nich pozor. 3 mesiace dozadu ma pripravili o 6000Kč - požiadal som o výber, ale doteraz som nič nedostal. Podpora neodpovedá, namiesto toho mi ešte poslali prospokt, aby som ďalej investoval.

Po prečítaní niekoľkých diskusií som pochopil, že som sa nechal napáliť

« Odpověď #388 kdy: 28. 07. 2017, 14:09:23 »
Nejlepší recept namísto těchto řečí, hádek a leštění ega, je lepší to osobně vyzkoušet a až pak dělat závěry .Vy to děláte bez zkušeností a naopak To není profesionální .
Já jsem v Arboletu spokojený :-)

Máš lidi za pitomce?

ARBU1

« Odpověď #389 kdy: 28. 07. 2017, 14:13:44 »
Dávajte si na nich pozor. 3 mesiace dozadu ma pripravili o 6000Kč - požiadal som o výber, ale doteraz som nič nedostal. Podpora neodpovedá, namiesto toho mi ešte poslali prospokt, aby som ďalej investoval.

Po prečítaní niekoľkých diskusií som pochopil, že som sa nechal napáliť

To je nějaký hoax ne? Mně normálně funguje.