Co kdo víte o arboletu ?

Jana Doleželová

Re:Co kdo víte o arboletu ?
« Odpověď #315 kdy: 27. 07. 2017, 19:07:42 »
Sten zase bez argumentů. Tohle je organizovanost komunity. Až Root vyjde v Arbovinkách, tak si tady už asi ani neškrtnete.

Nightwolf

« Odpověď #316 kdy: 27. 07. 2017, 19:13:31 »
No tak, zase na Stena nebuďte tak zlí :) Je tu chudák skoro sám, měli bychom ocenit i jeho odvahu. Mě ani nepřijde jako vyloženě hater, spíše  nepřesvědčený a tvrdohlavý :) A teď už je chudák v defenzivě, protože jsme se na něj všichni sesypali. Styďme se!

Ne za zastání Arba, to je naprosto v pořádku! Jsem rád, že se tu sešlo tolik lidí za tak krátkou dobu na tak specializované stránce. To jen ukazuje jak širokou a spokojenou komunitu má.

Stene, teď vážně, šlo o slovní obrat, nebo si skutečně myslíš, že všechny naše komentáře píše jeden člověk? .)

Sten

« Odpověď #317 kdy: 27. 07. 2017, 19:20:05 »
Možná by to tu pan Krčmář měl promáznout, už je to tu tou reklamou zahnojené dost.

Takovéhle vymývání mozků jsem viděl naposledy v Amway. Všichni opakovali dokola ty samé kecy, co se naučili na školení. Jak budou bohatí. Jak skvěle prosperují. Jak to úžasně šlape. Jak jsou všichni hrozně ochotní a milí. Jak se to všem jejich přátelům líbí. Jak ten, kdo se nepřidá, přichází o hrozně moc. A co dokázal ten, kdo to kritizuje? Hlavně si nepřipustit, že by to nemuselo být tak úžasné. To by byl problém.

Nightwolf

« Odpověď #318 kdy: 27. 07. 2017, 19:41:23 »
No je fakt, že Amway má dost specifický způsob prezentace. Ten systém mi nesedí a často je k nováčkům dle mého názoru zcestný. Nicméně některé výrobky stojí za to, třeba špagety mají výborné :)

Na jednu stranu chápu, že nemusí být po vůli vidět v podstatě samé pozitivní reakce, pokud jsem odpůrce věci. Ale na druhou stranu, Stene, připustil sis, i kdyby jen na okamžik, možnost "co když to tak je"? Co když lidé, co jsou členové delší dobu, skutečně nabírají tak kladný dojem nezávisle na sobě?

Jistě že u Arboletu jsou i rizika. Bitcoin je silně volatilní a jeho případný (jakoliv nepravděpodobný) úplný pád by samozřejmě měl úměrný dopad. To snad ale dojde každému, kdo si o tom něco přečte. Navíc ani o rizikách A-tým nikdy nemlčel. To si musí každý pak zvážit sám, jestli to riziko je pro něj přijatelné.

Rotschild

« Odpověď #319 kdy: 27. 07. 2017, 19:46:09 »
že to bude nějaké arbo–let—adlo.

Nightwolf

« Odpověď #320 kdy: 27. 07. 2017, 19:48:54 »
že to bude nějaké arbo–let—adlo.
Tady je odpověď https://www.youtube.com/watch?v=HLpfO81e7aA :)

Letadlo jako podvodný systém to ale rozhodně není :)

ARBU1

« Odpověď #321 kdy: 27. 07. 2017, 20:04:07 »
Očividně tu jsou jen trollové, kteří nemají nic podložené a furt budou mluvit svoje. Není škoda toho času? Za tu dobu, co se tu debatuje jste se mohli registrovat na Arboletu a pozorovat, že se nejedná o letadlo atpd., ale místo toho se tu bude mlátit prázdná sláma  ;)....

Sten

« Odpověď #322 kdy: 27. 07. 2017, 20:16:31 »
Na jednu stranu chápu, že nemusí být po vůli vidět v podstatě samé pozitivní reakce, pokud jsem odpůrce věci. Ale na druhou stranu, Stene, připustil sis, i kdyby jen na okamžik, možnost "co když to tak je"? Co když lidé, co jsou členové delší dobu, skutečně nabírají tak kladný dojem nezávisle na sobě?

Ano, připustil jsem si, že by to tak mohlo být. Ale taky jsem si vyhodnotil, že pravděpodobnost něčeho takového je mizivá. Co dokáže Arbolet lépe než všichni okolo, kteří se směňování Bitcoinu (a pákovým investicím obecně) věnují o mnoho let déle? Jak může Arbolet slibovat řádově víc, než kdokoliv jiný? Proč všechny údaje o provozu tak pečlivě skrývá? Proč by někdo, kdo vymyslí fungující obchodní mechanismus generující několikasetprocentní roční výnos, ho jen tak dal ostatním? Arbolet na mě vyvolává dojem stránek o milionářích, kteří se z dobrého srdce rozhodli podělit s „běžnými lidmi“, jak snadno a bez rizika vydělávat obrovské peníze. Určitě to bude legitimní, zkuste dokázat, že je to podvod ;)

Lidé, kteří byli delší dobu u Ponziho nebo Belforta (Vlk z Wall Street), nabírali také ten nejlepší dojem. Až do té doby, než to padlo.

Jistě že u Arboletu jsou i rizika. Bitcoin je silně volatilní a jeho případný (jakoliv nepravděpodobný) úplný pád by samozřejmě měl úměrný dopad. To snad ale dojde každému, kdo si o tom něco přečte. Navíc ani o rizikách A-tým nikdy nemlčel. To si musí každý pak zvážit sám, jestli to riziko je pro něj přijatelné.

Kde se o těch rizicích něco dočtu? Na webu Arboletu se píše jen o rizicích při investování … mimo Arbolet.

Jana Doleželová

« Odpověď #323 kdy: 27. 07. 2017, 20:20:19 »
Bez rizika není nic. Riziko je všude. Osobně si myslím, že dokud je to nové a progresivní, tak tam budou vysoká procenta. pak to určitě sníží. Navíc tím zavřou pusy těm, kdo jim nevěří.
Jana

tak určitě

« Odpověď #324 kdy: 27. 07. 2017, 20:30:43 »
Račte nastoupit, retardi. Letadlo je připravné k odletu. Že nic nevyděláte? To nevadí, ale zakladatelé vydělají ranec :D Na blbcích se vydělává nejvíc, protože jich je všude plno.

ARBU1

« Odpověď #325 kdy: 27. 07. 2017, 20:32:29 »
Já vážně pořád nechápu, proč se tu pořád dookola řeší zda to je nebo není scam. Tak buď to zkusím a risknu a nebo budu jen brblat a nadávat a dám si prachy do banky, kde mi vykouzlí 0.9% za 12 měsíců  ;D ;D ;D..

ARBU1

« Odpověď #326 kdy: 27. 07. 2017, 20:35:33 »
Račte nastoupit, retardi. Letadlo je připravné k odletu. Že nic nevyděláte? To nevadí, ale zakladatelé vydělají ranec :D Na blbcích se vydělává nejvíc, protože jich je všude plno.

Vy to víte asi nejlépe  ;). Jsem jeden z retardů, který si přivýdělává spoluprácí s Arboletem a je to jen o mé snaze... Podle práce mám zisk....a že to jsou slušné peníze + % z investic... Každý měsíc vybírám...vklady jsou dávno zpět...mimoto já jsem v Arboletu rok a půl, ale někteří tam jsou podstatně déle..

« Odpověď #327 kdy: 27. 07. 2017, 20:35:47 »
tvl take sracky tu nechate otvorene viac nez rok? to uz root dosiel do riadnej zadeke... :D
Vy ste windowsáci, ja už nie... Čo bolo, to bolo. Terazky som Linuxák.

Xena

« Odpověď #328 kdy: 27. 07. 2017, 20:51:41 »
Dobrý večer, je to už dlouho, co jsem tady psala na téma Arbolet, jakožto spokojený člen. No a je to tu zas. Po přečtení příspěvků už se zdá, že není co psát. Můžu jen vyjádřit svůj údiv, proč vůbec někdo (Sten) věnuje svůj čas, aby se zabýva pomlouváním něčeho, co ve skutečnosti nezná a jak to vypadá ani nechce využívat. Já jsem v Arboletu víc jak rok a půl a jsem naprosto spokojená s bezkonkurenčním fungováním. V arboletu už je i spousta mých známých a přátel a nevím o nikom, kdo by byl nespokojený. S veškerými podmínkami, které vám neználkům a zbabělým závistivcům tak drásají nervy je každý seznámen dříve než se zaregistruje a s tím také do Arba vstupuje. Jsme dospělí a svéprávní a je naše věc, kam jsme své investice dali. Důležité je, že my všichni, celá komunita jsme spokojení a vlastně nevím, proč se vůbec zabýváme vysvětlováním pravdy tupcům, kteří tady blábolí nesmysly, bez jakýchkoliv praktických zkušeností.
Takže buď ten podvod dokažte, nebo se starejte o to, co se vás týká a neukakávejte do éteru své hloupé doměnky 

Nightwolf

« Odpověď #329 kdy: 27. 07. 2017, 20:56:39 »

Ano, připustil jsem si, že by to tak mohlo být. Ale taky jsem si vyhodnotil, že pravděpodobnost něčeho takového je mizivá. Co dokáže Arbolet lépe než všichni okolo, kteří se směňování Bitcoinu (a pákovým investicím obecně) věnují o mnoho let déle? Jak může Arbolet slibovat řádově víc, než kdokoliv jiný? Proč všechny údaje o provozu tak pečlivě skrývá? Proč by někdo, kdo vymyslí fungující obchodní mechanismus generující několikasetprocentní roční výnos, ho jen tak dal ostatním? Arbolet na mě vyvolává dojem stránek o milionářích, kteří se z dobrého srdce rozhodli podělit s „běžnými lidmi“, jak snadno a bez rizika vydělávat obrovské peníze. Určitě to bude legitimní, zkuste dokázat, že je to podvod ;)

Mizivá, to je přesné slovo. Možná pak i lépe pochopíš, proč tolik z nás nahlíží na Arbolet skoro jako na zázrak. Protože spousta z nás do toho šla s tím že "to teda ješt jednou zkusím, co kdyby..." a byli jsme až v šoku, když to po pár měsících nekrachlo a viděli jsme, že to vážně funguje. Protože máš zatraceně pravdu, že v dnešní době jde většině lidí jen o to někoho voje*at a sami si namastit kapsu. Ale k tvým otázkám, pokusím se odpovědět co nejlépe s tým, že některé informace jsou určeny jen ověřenějším členům (z dobrého důvodu, stejně jako nesvěříš pušku ročnímu dítěti, to bys neudělal že ne? :) ) a ani já nejsem jeden z těch top a nevím zdaleka vše. Takže:

1) Co dokáží lépe? No, především jsem já i spousta členů na vlasní oči viděli, že mají perfektní predikci vývoje trhu. Nejen Bitcoinového. Snad mohu prozradit tolik, že jejich "obchodní činnost" se netýká jen a pouze BTC. Takže ty obchodní obraty jim skutečně sypou a vědí co dělají. Prostě to umí a nejsou jedni z těch, co si vymění euro za 26,- a když vyleze na 26,20 vymění to zpátky a myslí si, jací jsou "businesmani", i když dostanou 26,05 po odečtění poplatku směnárně. A porovnání s těmi, co se mu věnují o mnoho déle - ty ani já nevíme, jak dlouho se mu věnují skutečně ne? Víme jen kdy došlo ke zvěřejnění projektu, ten ale fungoval pro onu uzavřenou skupinu daleko dříve.

2) Jak mohou slibovat víc? No, to se dá těžko říci přesně ale já bych to viděl na přístup. Dávají do komunity poctivý díl místo toho, aby jako v podstatě každý obchodník dali dolů pod sebe tak akorát tolik, aby to lidi pořád táhlo a udrželi si je a oni si u toho sami namastili kapsu. Viděl bych to tak (a to je upozorňuji pouze můj osobní názor), že milionáři asi skutečně jsou a byli jimi dost pravděpodobně v době, kdy to veřejně spustili (vzpomeň si na týpka, co zaplatil 5,000BTC za dvě pizzy, taky by dnes byl těžký milionář a to i bez obchodu). Mají všechno, co si za peníze chtěli koupit, jsou zajištění a sedla si ta parta dost dobře na to, aby se shodla na společném cíli udělat něco dobrého a patriotského. Proto je to jen pro čechy a slováky, i když by s anglickou verzí ve světě nabrali daleko více prostředků.

3) Údaje o provozu - proč je skrývají? Protože by jejich chování mohlo být trnem v oku autoritám a dáš mi myslím si za pravdu s tím, že ČR není symbolem spravedlivé vlády rovných rovným a péče o občany. Já bych neviděl ani tak velkou absurditu i v situaci, kdy jejich příbuzné navštíví gorily pana B s tím, že by bylo dobré, aby dostal on svůj podíl, protože už si nemůže do holdingu Agr.... sypat tolik dotací. Náš systém v pořádku není a oni dělají něco, co nesplývá s proudem a to je vždy špatně. Tak bych chápal, proč skrývají tolik info, kolik je jen možné, aby minimalizovali možnost vystopování.

4) Proč by dávali systém k dispozici ostatním? No rozdíl od podvodných webů nabízející zaručený megavýdělek na Binárních opcích když uděljí tohle a tohle, Arbolet tým sice umožnil vstup normálním lidem, ale oni sami ho provozují. Vědí, co si mohou dovolit, případně mohou i upravit výnos z vrstev (čímž se také netají) a tím udrží systém v chodu. Pořád mají oni kontrolu nad situací. Není to tedy situace "no ale kdyby to dělal každý... tak přeci...wtf?".

Oni sami říkají - jestli si myslíte, že jsme podvod, tak k nám nechoďte. O rizicích si můžeš přečíst ve formě článků co přidávají oni i členové komunity. Ty důležité týkající se bezpečnosti a tak jsou často delší dobu topované, aby to zůstalo na očích. Je tam i Kryptopedie, která se ale momentálně tuším předělává, tam je také dost informací.