Čumile vztáhl jsem si to na sebe, protože jsi to použil jako obecné oslovení v příspěvku, který jsi adresoval přímo mě. Jestli chceš tedy takhle slovíčkařit, neadresoval jsi to arbolet týmu jak říkáš (konkrétní spojení arbolet tým jsi v tom příspěvku nepoužil vůbec), ale pànům.
Člen týmu nejsem, jen řadový člověk co tam má účet. Na zkoušku dá se říct a stále o tom zjišťuju další informace. Doneslo se ke mě, že tady na to téma probíhá nějaká diskuze a řekl jsem si, že se mrknu, jestli se ti náhodou nedozvím něco nového. Viděl jsem ale jen povrchní závěry nepodložené prakticky ničím konkrétním plus některá vyloženě lživá/mylná tvrzení a tak jsem něco přihodil.
To že jsem na serveru skutečných prográmátorů bych možná bral jako argument, kdybych od těch kdo se tím ohání viděl nějaké odpovídající rozumné jednání a informovaná hodnocení. Ne dětinské útoky jako od tebe chlapečku. A ani být špičkový programátor neznamenà, že jsi expert na vše ostatní na světě.
Neříkàm, že Arbolet je podvod a ani že není. To ukáže až čas. Ale očividně tu není nikdo, kdo by se tím dostatečně zabýval, aby to mohl objektivně posoudit. Nebo to sem nedal najevo.
Omlouvám se za vložení příspěvku, který vyloženě nezapadá do specifikace toho úvodního, ale měl jsem za to, že to nebude vadit, když to dělají i lidé co se tu pohybují. Popravdě já sem nechodím a nevím jaká pravidla platí pro hosty na rozdíl od "domácích".