Mám jednu celkem jednoduchou stránku pro naše techniky na odesílání mailů s údaji tahanými z DB.
Vše funguje, ale k dokonalosti tomu ještě něco chybí. Jelikož to dělal programátor, který z rodinných důvodů není dočasně k dispozici, potřebuji nějaké změny a zadal jsem tedy do WebTrh požadavek.
Ozvali se mi 2 (slovy dva) zájemci, první po přečtení asi 3 (delších) vět zadání ani neodpověděl a druhý napsal, že nemá zájem.
Práci pro zkušeného programátora odhaduji tak na hodinku (kdybych uměl dobře OOP/Ajax, udělám to sám. Ale neprogramuji už mnoho let ...), nabídnutá cena 1kKč.
O co jde:
1. Jsou tam 3 ComboBoxy, které načítají data z DB (to je OK), ale nejsou na sebe navázaná podmínkou. Obsah vybrané hodnoty 1.comba by měl ovlivnit výběr z 2.comba a dvě předchozí pak výběr z 3.comba.
2. oprava hodnot vybraných z DB pro následný převod do mailu textu (to chodí, jen je třeba nějaké drobnosti).
3. Mail se posílá z template, to je OK. Do těla mailu doplnit hodnotu z textarea, kterou zadal volitelně technik (pokud bude).
Body 2 a 3 nějak zvládnu, ale s tím bodem 1 si neporadím. Nikdy jsem to nedělal a už dobře 10 let neprogramuji (kromě nějakých drobných oprav v existujícím kódu).
Skutečně je 1kKč za relativně málo práce málo peněz?
Příp. poradí někdo, jak na ty comba? (stačí nějaký vzor, nějak jsem nebyl schopen nic relevantního najít, co jsem našel nebyl přesně ono a nevím, jak bych to měl upravit aby bylo ...)