LOL. Mluvit o EVO v souvislosti s pouzitim na vyvoj to chce teda silny drogy.
Vem Transcend nebo ten Intel.
Můžeš nám tenhle tvůj doslova duševní výkal nějak vysvětlit?
Kdo chce o EVO vedet neco vic tak vi nebo si to vygoogli. Je to marketingovy zkryplenec vhodny tak pro pubisky na fejsbuk. Hyperkrutocisla dobry, realny vykon limitne blizky 0.
Pravda, ja nepracuji v benchmarcich...
Zmiňuješ pořát dokola vývoj sw, ale zrovna při psaní kódu je diskových operací minimum protože se hodně dělá v paměti a ukládá se minimum informací a paradoxně pro tebe, zrovna programátor moc rychlý disk nepotřebuje. I když pochopitelně vznikne polemika programátorů atomových elektráren a NSA kteří ho jistě potřebují.
Zase někdo, kdo si neumí představit, že každý vyvíjí jinak, v něčem jiném a něco jiného? Třeba lokálně spuštěná databáze, webový server ap. dokáže SSD opravdu velmi zrychlit. A opravdu tyhle věci nejsou pořád v paměti
.
Jinak na google jsem našel v podstatě samou chválu. Tak nás přestaň napínat a pouč nás protože názor člověka co "nepracuje v benchmarcich" bude asi super důležitý.
No ale to buď musíte vědět, že kecáte nebo neumíte vůbec hledat, protože těch problémů s výkonnostními propady, opravovanými ve FW, které se zase po čase u SSD Samsung 8xx (EVO i PRO) stále vracejí a nejen těchto problémů je na netu taková hromada, že se podle mě nedá přehlédnout. Pravda ovečky tam pějí i ódy na to jak je bezva (ale to jen do té doby, než s ním mají problém). Viděl jste u jiných současných SSD takové hromady negativních zkušeností (a které oficiálně přiznává i sám Samsung)? To že nový kus přinesený z prodejny jede chvíli dobře nebo dává skvělé čísla, když se na něm pustí benchmark je fajn, ale za ty problémy, které zjevně můžou nastat mi osobně takové zařízení nestojí.