Nový Root již dnes?

Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #1680 kdy: 10. 08. 2017, 14:16:45 »
Baví mě většina, jako spoustu lidí. Baví mě psát články, baví mě pracovat s autory, přednášet na konferencích a řešit redakční věci. Nebaví mě dělat nárazník u věcí, které můžu ovlivnit velmi špatně. Ale tak to má každý, řidiče autobusu asi taky baví řídit, ale nebaví ho poslouchat naštvané cestující, že jim zrušili zastávku u hřbitova, která tam byla co pamatují.

Lol Phirae

« Odpověď #1681 kdy: 10. 08. 2017, 14:31:08 »
Nebaví mě dělat nárazník u věcí, které můžu ovlivnit velmi špatně.

Tak když šéfredaktor nemá žádný vliv na to, jak (ne)funguje jeho web, tak je asi někde něco blbě -- a u čtenářů chyba fakt nebude.

Ale no nic, je jasné, že tohle stejně nikam nepovede. Ve firmě pět a půl lidí, jde to od pěti k nule ((dyť se každej do toho OR může kouknout) a vy se tam zabetonujete v nějakých absurdních wannabe korporátních strukturách, kde nikdo nic nemůže ovlivnit a fekálie si tam přehazujete zdola nahoru a zase zpět.

WTF.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1682 kdy: 10. 08. 2017, 18:40:46 »
@Petr Krčmář: Me by tedy zajimalo, proc tuhle diskusi nectou vyvojari a soudruzi z managementu. Po tech PR kydech, jak vyvijeji layout Rootu podle pripominek ctenaru, bych cekal, ze jako prvni vec rano u kafe bude otevreni teto Hawranovy diskuse. Nevim, proc byste to porad mel mezi diskusi a zodpovednymi misty prehazovat vy. Oni neumeji cist nebo snad je v Iinfo zakazane kafe?

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1683 kdy: 10. 08. 2017, 20:46:42 »
@Petr Krčmář: Me by tedy zajimalo, proc tuhle diskusi nectou vyvojari a soudruzi z managementu. Po tech PR kydech, jak vyvijeji layout Rootu podle pripominek ctenaru, bych cekal, ze jako prvni vec rano u kafe bude otevreni teto Hawranovy diskuse. Nevim, proc byste to porad mel mezi diskusi a zodpovednymi misty prehazovat vy. Oni neumeji cist nebo snad je v Iinfo zakazane kafe?

Myslím, že to Petr naznačil dost jasně. Není jejich nadřízený = tím je někdo jiný a ten někdo nemá tento zájem, jinak by se tak dělo, ale protože s vysokou pravděpodobností to je nadřízený také jeho, tak to neřekl na "plnou pusu".  ;)
Osobně si myslím, že v tomhle je naopak Petr dost obětavý a má velmi nevděčnou úlohu. A nic na tom nemění ani názor, že to mají blbě zorganizované.

#

« Odpověď #1684 kdy: 10. 08. 2017, 21:50:08 »
Dobre, ale pokud nejsu jejich nadrizenej a nemam jak tlacit na opraveni tehle hruzy, tak proc vychazely clanky, jak je to super duper a podporujeme komunitu, to je trosku nesmysl, ze?

Nebudu ani zminovat (hele taky umim protirecit sam sobe), ze pred tak pul rokem nam tu bylo navrzeno, ze se vyvojari podivaji na ten alt styl co nefunguje, a co se stalo? Velky hovno, prej je problem u nas a nebudou si spinit ruce (jiste, jak jinak, diky za podporu vase komunita).

Mne na tomto vadi nulova sebereflexe, novej root je plnej bugu a funguje spatne vsude (desktop, mobil, sčot) a ti co se ozivaji jsou povazovani za exoty. Jako bonus posledni dva tydny trvajici pul minotovy lagy pri pridavani prispevku jsou povazovany za banalitu a u nam se to nedeje, ale pro jistotu nekdo neco konecne restartoval. No nic.

Lol Phirae

« Odpověď #1685 kdy: 10. 08. 2017, 21:54:43 »
Osobně si myslím, že v tomhle je naopak Petr dost obětavý a má velmi nevděčnou úlohu.

Jistě, proto jsem se taky ptal, jestli ho to ještě baví. V takovéhle šaškárně bych teda nevydržel. Marka Antoše pamatuju ze začátků Lupy a jevil se jaky rozumný inteligentní člověk, asi holt léta běží a mozek odchází.  :-\

tnr

« Odpověď #1686 kdy: 10. 08. 2017, 21:59:20 »
Treba to i ctou. A treba jim proste nestoji za to obetovat cas vyvojaru na support alt stylu ci reseni (pro ne) okrajovych problemu na ktere si nejcasteji stezuji lidi, co tu maji adblock:) Jakoze, root ma sve bugy, ale nic hrozneho se tu nedeje, zadne velke penize to asi IInfo taky nevydelava, takze chapu, ze se jim do toho investovat nechce. Ale pouzitelne to je celkem bez problemu, alespon na normalni kombinaci browser/hw.

Lol Phirae

« Odpověď #1687 kdy: 10. 08. 2017, 22:03:21 »
zadne velke penize to asi IInfo taky nevydelava, takze chapu, ze se jim do toho investovat nechce.

Njn, když živíš v malé firmě osm ředitelů, tak toho holt už na normální rozvoj moc nezbude.  ::)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1688 kdy: 11. 08. 2017, 07:38:34 »
Jakoze, root ma sve bugy, ale nic hrozneho se tu nedeje, zadne velke penize to asi IInfo taky nevydelava, takze chapu, ze se jim do toho investovat nechce.

Toz se toho meli drzet a meli nechat Root jak byl. Tehdy jsem tu zadne stiznosti na zastaralost vzhledu a nedostatecnou responzivitu neviel.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1689 kdy: 11. 08. 2017, 08:02:36 »
Nebuďte konzervy, nová Roota je krásná, jen by to chtělo víc blikátek a volného místa. Je to všechno takový malý, moc namačkaný, málo animovaný... Navíc by to chtělo nějaký khůůůl scrolling efekty, poskakující prvky (neplést s uskakujícími jako na mobilní verzi) a hlavně by to chtělo častěji "osvěžovat vzhled", aby to člověku nezevšendělo.

Edit: asi takhle bych si novou Rootu představoval http://aform.lu

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1690 kdy: 11. 08. 2017, 08:22:36 »
Jo, me napriklad schazi svisla plovouci lista se socialnimi tlacitky vlevo, ktera by prekryvala cteny text a nesla by schovat. Take by byla dobra plovouci lista nahore, ktera by na nizkem displayi zabirala alespon tretiu vysky nebo jeste lepe polovinu a idealne by jeste nad sebou mela nekolikacentimetrovou diru. Mohla by i zabirat celou vysku a clovek by clanky cetl v te dire.

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1691 kdy: 11. 08. 2017, 08:54:50 »
Dobre, ale pokud nejsu jejich nadrizenej a nemam jak tlacit na opraveni tehle hruzy, tak proc vychazely clanky, jak je to super duper a podporujeme komunitu, to je trosku nesmysl, ze?

Skvělý marketing...
Asi se shodneme na tom, že marketing nemusí odpovídat realitě a často to tak je.

Nebudu ani zminovat (hele taky umim protirecit sam sobe), ze pred tak pul rokem nam tu bylo navrzeno, ze se vyvojari podivaji na ten alt styl co nefunguje, a co se stalo? Velky hovno, prej je problem u nas a nebudou si spinit ruce (jiste, jak jinak, diky za podporu vase komunita).

Mne na tomto vadi nulova sebereflexe, novej root je plnej bugu a funguje spatne vsude (desktop, mobil, sčot) a ti co se ozivaji jsou povazovani za exoty. Jako bonus posledni dva tydny trvajici pul minotovy lagy pri pridavani prispevku jsou povazovany za banalitu a u nam se to nedeje, ale pro jistotu nekdo neco konecne restartoval. No nic.

Mám to stejně, ale C'est la vie.

Lol Phirae

« Odpověď #1692 kdy: 11. 08. 2017, 09:30:01 »
Edit: asi takhle bych si novou Rootu představoval http://aform.lu

Zatím jsem zahlédl jen žertovné poplácání po zadečku, dojde i na píchání? Já abych tu úžasnou responzývňý video-smyčku nesledoval zbytečně.  ;D

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1693 kdy: 11. 08. 2017, 09:36:33 »
Zatím jsem zahlédl jen žertovné poplácání po zadečku, dojde i na píchání? Já abych tu úžasnou responzývňý video-smyčku nesledoval zbytečně.  ;D
Maximálně na žertovné popichování :D Ale třeba se dá koupit placenej účet a bude to lepší :D

tnr

« Odpověď #1694 kdy: 11. 08. 2017, 17:59:04 »
Toz se toho meli drzet a meli nechat Root jak byl. Tehdy jsem tu zadne stiznosti na zastaralost vzhledu a nedostatecnou responzivitu neviel.
A kolik lidi realne ten novy design tak stve? :) Mas nejaka data? Pokud by iinfo velmi vyrazne klesla navstevnost, tak by to pravdepodobne resili. A ani podle verejne dostupnych situaci na navrcholu nedoslo v obdobi zavedeni noveho designu k nejakemu statisticky vyznamnemu poklesu (a muzeme spekulovat, kolik toho dela stale rozsirujici blokovani).
Takze tu mame forum, ktere tu generuje velmi male procento trafficu (jak psal i p. Krcmar) a na nem pet a pul kriklounu o tom, ze stary design byl lepsi.

Osobne bych rekl, ze vetsina ctenaru spise oceni, ze to treba rozumne funguje na mobilu ci na tabletu a neni to tak skarede jako ten design predchozi :)