Nový Root již dnes?

Re:Nový Root již dnes? [velikost fontů v jednotlivých sekcích]
« Odpověď #1650 kdy: 26. 07. 2017, 10:40:18 »
Vy jste zase něco imprůvovali?

Dělá to jen mi, anebo zprávičky (levý sloupec) mají o dost menší font, než články (sloupec uprosřed) a když se  mrknu do blogů, tak se mi vejdou na displej tak 3 až 4 řádky?

Takže každý předchod z jednoho do druhého znamené ctrl+mouse a zoom in/out...

« Odpověď #1651 kdy: 26. 07. 2017, 16:42:25 »

Dělá to jen mi, anebo zprávičky (levý sloupec) mají o dost menší font, než články (sloupec uprosřed) a když se  mrknu do blogů, tak se mi vejdou na displej tak 3 až 4 řádky?

Tak přidávám ještě velikosti fontů u příspevků u článků, nebo v diskusi. TakY každý jinak.

PARÁDA, FAKT.

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #1652 kdy: 26. 07. 2017, 18:10:46 »

Mě se zdá font zpráviček a článků stejnej (na pohled). Blogy taky vypadají v pohodě, vidím řádově 30 řádků textu. Rozlišení 1024x768px, Win XP, Chrome (bez doplňků).

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1653 kdy: 27. 07. 2017, 07:39:54 »

Tak přidávám ještě velikosti fontů u příspevků u článků, nebo v diskusi. TakY každý jinak.

PARÁDA, FAKT.

Jo je to jinak velké. Na úvodní stránce mají zprávičky velikost písma 0.875em, když to vypnu, zvětší na stejnou velikost jako mají perexy článků na úvodní stránce, což je 1rem :-) a naopak, když vypnu tu definici velikosti u těch perexů, zmenší se to na tu velikost, co mají zprávičky v levém sloupci :D.

Každopádně ty styly jsou neskutečně splácané přes sebe. Myslím, že sami mají problém se v tom vyznat...

j

Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #1654 kdy: 27. 07. 2017, 08:43:28 »
Tak jeste porad si muzem gratulovat ze to nevypada takhle https://kodi.tv/ ... z prehlednyho webu mas srackomet, na kterym nenajdes vubec nic.

« Odpověď #1655 kdy: 29. 07. 2017, 15:45:08 »
...
Jo je to jinak velké. Na úvodní stránce mají zprávičky velikost písma 0.875em, když to vypnu, ...
Každopádně ty styly jsou neskutečně splácané přes sebe. Myslím, že sami mají problém se v tom vyznat...
Dík.
Už jsem se podezříval z toho, že jsem zaujatej...

Lol Phirae

« Odpověď #1656 kdy: 29. 07. 2017, 19:16:36 »
Taky potvrzuju problémy s velikostí fontů.

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1657 kdy: 30. 07. 2017, 19:20:56 »

Vzhledem k tomu jak to je v těch kaskádách napsané podezřívám, že "It's not a bug, it's the feature" :D

« Odpověď #1658 kdy: 31. 07. 2017, 20:32:04 »

Vzhledem k tomu jak to je v těch kaskádách napsané podezřívám, že "It's not a bug, it's the feature" :D

Kurnik, ale napsat ty styly tak, abych si to mohl (v mobilu) zmensit, jak ze mi zrovnna hodi, tak to je "neproveditelne".

Ale mam (konecne) jedno plus, to odskakovani mne dneska fakt rozesmalo, nikoli nas...lo.
(kamos ma dobry matros)

« Odpověď #1659 kdy: 03. 08. 2017, 08:55:28 »

Bude nějaká reakce?

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1660 kdy: 03. 08. 2017, 09:06:55 »

Bude nějaká reakce?

Ignorace je taky reakce :D

« Odpověď #1661 kdy: 06. 08. 2017, 11:13:45 »
Když mám matlafoun na výšku, tak se ztratí "náváznosti" příspěvků (kdo na koho reaguje), to je fíčura?
(Možná to tak bylo od začatku, už jsem tu dlouho z mobilu nelezl, to se fakt nedá.)

A zmenšit si velikost textu (příspěvků) se mi pořad, pro jistotu, prostě nedovolí, co?

Což mi připomíná: ta záležitost s rozdílnýma velikostma z dřívějška, to už je zřejmě promlčené...

« Odpověď #1662 kdy: 06. 08. 2017, 20:26:43 »
Měl jsem teď dovolenou, nevím o tom, že by se hýbalo s fonty. Podle mého Chrome má font v boxíku zpráviček i boxíku článku shodně 15 px. Vidíte něco jiného?

Fórum bylo vždycky lineární, nezobrazovalo nijak speciálně návaznost jednotlivých příspěvků. Přispívalo se vždy pod předchozí názor. Nemění na tom nic mobil ani desktop.

j

« Odpověď #1663 kdy: 07. 08. 2017, 08:46:03 »
... 15 px. Vidíte něco jiného?

Tomu se rich slepota ...

.article--sidebar .article__perex
{
  font-size: 0.875em;
}

« Odpověď #1664 kdy: 07. 08. 2017, 09:09:32 »
Je nepodstatné, odkud se ta velikost odvozuje, já prostě vidím všude 15 px. Na titulní straně, v článku, i ve zprávičce. Pokud to někde vidíte jinak (což je klidně možné), prosím o upřesnění toho, na které stránce a kde přesně se ten font liší.