Nový Root již dnes?

noef

• 897
    • Zobrazit profil
Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #1515 kdy: 25. 02. 2017, 06:45:05 »
PS: to oskakování už neřeším, beru to jako vyhodnou vlastnost...

Co kdyz to byla jejich taktika celou dobu?  :o Cekat tak dlouho s opravou, klidne rok a vice, proste dokud to uzivatele neprijmou za vlastnost ;D.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1516 kdy: 25. 02. 2017, 16:41:52 »
Tak je nasazená nová verze ...

Jsem to hned tusil, jak jsem videl, ze je zase rozbity alternativni styl.  >:(

Co kdyz to byla jejich taktika celou dobu?  :o Cekat tak dlouho s opravou, klidne rok a vice, proste dokud to uzivatele neprijmou za vlastnost ;D.

Staci to delat jako MS. Staci vyhlasit, ze it's not a bug, it's a feature

#

« Odpověď #1517 kdy: 25. 02. 2017, 21:08:03 »
Jo no, v dark rootu ted bohuzel nak nefunguji linky na zpravicky ... resp nekdy jo, ale jen nahodne.

@Petr Krcmar Byl by takovej problem pro redakci s nasazenim zmeny zverejnit changelist, aby to meli autori alt temat jednodussi? Nebo je ta komunitni podpora dobra max do clanku na poplacani se po ramenech?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1518 kdy: 25. 02. 2017, 21:31:58 »
Jo no, v dark rootu ted bohuzel nak nefunguji linky na zpravicky ...

Pokud pouzivas FF nebo Pale Moon, nainstaluj rozsireni Nuke Anything Enhanced. Nasledne pravy klik na tu sracku, co zakryva zpravicky -> Remove this object.

ehmmm

« Odpověď #1519 kdy: 26. 02. 2017, 11:52:24 »
Re: #, Jarda

Pro p. Krcmare by to problem byl. Protoze ja predpokladam, ze cely vzhled se klika v nejakem WYSIWYG, respektive neverim tomu, ze by nekdo takovouhle dabelskou kombinaci divu a css trid vymyslel svoji hlavou a nakodoval svyma rukama.
Tim padem predpokladam, ze dotycny clovek klika a klika, az se doklika nekam, kde to jakztakz funguje, ale rozhodne neni schopen zpetne rict, co kde a proc naklikal.

A tim se dostavame k tomu, ze momentalne budu par dni na upravu "dark root without garbage" kaslat. Co jsem tak na to koukal, tak uz se ve vsech tech upravach nevyznam. Nejlip cely alternativni styl smazat a zacit znovu. Mam momentalne dost sve prace a stejne tady jsem akorat za blbecka, kterej nechape moderni dobu. Zpravicky zde jsou zhruba stejne jako na abclinuxu, tak mi staci sledovat abclinuxu. Tam jeste svet funguje, tak jak ma.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1520 kdy: 26. 02. 2017, 13:16:39 »
A tim se dostavame k tomu, ze momentalne budu par dni na upravu "dark root without garbage" kaslat. ........ Mam momentalne dost sve prace a stejne tady jsem akorat za blbecka, kterej nechape moderni dobu.

No, kdyz ti nekdy zbude cas ty jejich sracky dat do kupy, tak ja urcite rad budu. Popravde receno, nechapu, ze tvuj styl nepouziva vice lidi. Lidi dnes asi radi trpi a tak pouzivaji frikulinske "responzivni" matloidni styly, co jim poskakuji pod prsty. Kdyz se to ale vsem tak libi, jak to, ze je tohle vlakno dlouhe jak Lovosice?

hu

« Odpověď #1521 kdy: 26. 02. 2017, 14:00:58 »
A tim se dostavame k tomu, ze momentalne budu par dni na upravu "dark root without garbage" kaslat. ........ Mam momentalne dost sve prace a stejne tady jsem akorat za blbecka, kterej nechape moderni dobu.

No, kdyz ti nekdy zbude cas ty jejich sracky dat do kupy, tak ja urcite rad budu. Popravde receno, nechapu, ze tvuj styl nepouziva vice lidi. Lidi dnes asi radi trpi a tak pouzivaji frikulinske "responzivni" matloidni styly, co jim poskakuji pod prsty. Kdyz se to ale vsem tak libi, jak to, ze je tohle vlakno dlouhe jak Lovosice?

Většina lidí nemá z rootu homepage, na které tráví 90 procent dne, takže se na nějaký hackování můžou vybodnout.

#

« Odpověď #1522 kdy: 01. 03. 2017, 08:31:48 »
Zkusim to jeste jednou a pak uz na root kaslu ...

@Petr Krcmar Byl by takovej problem pro redakci s nasazenim zmeny zverejnit changelist, aby to meli autori alt temat jednodussi? Nebo je ta komunitni podpora dobra max do clanku na poplacani se po ramenech?

j

« Odpověď #1523 kdy: 01. 03. 2017, 09:28:01 »
Zkusim to jeste jednou a pak uz na root kaslu ...

Neblazni, jejich tajny ... knowhow .... bys chtel videt ... to by neslo, to by ses totiz dozvedel, ze nikdo vlastne nevi co se kde zmenilo. Sak soudruzi v iinfu nezvladaj ani takovou hypertechnologii jako je cookie. Zcela pravidelne totiz zmizej. Pricemz je to vec, ktera se pochopitelne dela uz pred touhle frikulinskou predelavkou a deje se porad.

Lol Phirae

« Odpověď #1524 kdy: 01. 03. 2017, 09:38:12 »
Sak soudruzi v iinfu nezvladaj ani takovou hypertechnologii jako je cookie. Zcela pravidelne totiz zmizej. Pricemz je to vec, ktera se pochopitelne dela uz pred touhle frikulinskou predelavkou a deje se porad.

Na to jsem upozorňoval nejmíň dva roky zpátky, ale samozřejmě šéfredaktorovi se to neděje, takže problém není. To, že mi na všech těch webech zmizí označení již přečtených komentářů atd., to mám jen několikrát do měsíce halucinace.

j

« Odpověď #1525 kdy: 01. 03. 2017, 09:44:29 »
Takze ty halusky nejpis sdilime, to by se melo nejak vedatorsky prozkoumat ;D.

Lol Phirae

« Odpověď #1526 kdy: 01. 03. 2017, 10:05:09 »
Takze ty halusky nejpis sdilime, to by se melo nejak vedatorsky prozkoumat ;D.

Hlavně bacha na čaj;D :D

« Odpověď #1527 kdy: 01. 03. 2017, 11:05:54 »
Redakce changelog nevydá, protože neřeší vývoj webu. Zeptal jsem se na tuhle věc vývojářů ve vydavatelství a dostal jsem tuhle odpověď:

Citace
Myslím, že log Roota se klidně zveřejnit dá, ale řada změn, nebo spíš většina, se odehrává v našich knihovnách, kde je i řada věcí, které s Rootem nesouvisí. Navíc si myslím, že skutečný changelog pro lidi není jen výpis commitů, které často obsahují nějaké nic neříkající interní označení. A hlavně ani slovní popis změny mi přece nepomůže v tom, abych poznal, co se přesně změnilo a co mám v uživatelském CSS upravit. Ten člověk si možná představuje, že by viděl i diff. To ale není changelog a nemáme potřebu někomu ukazovat náš kód. Takže podle mě by to bylo na nic.

« Odpověď #1528 kdy: 01. 03. 2017, 12:25:16 »
Vývojáři mi nabídli, že by se podívali na ten uživatelský styl, který podle nich pravděpodobně obsahuje prvky, které by tam být neměly, protože jsou náchylné na změny. Výsledkem by mohla být nějaká stabilizace, případně doporučení, jak by měl ten alternativní styl vypadat.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1529 kdy: 01. 03. 2017, 12:45:46 »
Tak to muzou: https://userstyles.org/styles/124224/dark-root-cz-without-garbage . A nez se zacnou posklebovat, tak at si uvedomi, ze to bylo zbastleno bez jedine radky dokumentace a deklarovane podpory od Iinfo.