Citace: Unknown 17. 08. 2015, 22:19:30Citace: Konzul_z_konzulatu 17. 08. 2015, 13:10:05Je vcelku možné že Unknown je ve skutečnosti Lael.Ophir který tento nick využívá k tomu, aby vypouštěl všemožné urážky (viz. Blivnux).Nemam s nickem Lael Ophir ani s osobou ktera pod timto nickem pise prispevky nic spolecneho. Hanlive "nazvy" Win na tomto serveru bych do smrti nespocital, tyto urazky Vam nevadi?Ja teda nevim, ale onen hanlivy nazev Win jsem videl mnohokrate i ze strany Microsoftu. Je to proste zkraceni dlouheho nazvu Windows a nevidim na tom nic hanliveho. Naproti tomu Blivnux mi neprijde jako zkracenina slova Linux. Nicmene nejsem jazykovedec, ale pouhy technik.
Citace: Konzul_z_konzulatu 17. 08. 2015, 13:10:05Je vcelku možné že Unknown je ve skutečnosti Lael.Ophir který tento nick využívá k tomu, aby vypouštěl všemožné urážky (viz. Blivnux).Nemam s nickem Lael Ophir ani s osobou ktera pod timto nickem pise prispevky nic spolecneho. Hanlive "nazvy" Win na tomto serveru bych do smrti nespocital, tyto urazky Vam nevadi?
Je vcelku možné že Unknown je ve skutečnosti Lael.Ophir který tento nick využívá k tomu, aby vypouštěl všemožné urážky (viz. Blivnux).
Citace: Unknown 18. 08. 2015, 11:22:04Pri pohledu na agresivni reakce zdejsich "guru" na Laela chapu, proc se rika ze puvodcem kazde agrese je strach ;-)Reakce nejsou agresivni
Pri pohledu na agresivni reakce zdejsich "guru" na Laela chapu, proc se rika ze puvodcem kazde agrese je strach ;-)
Citace: John.Conner 18. 08. 2015, 12:19:23Citace: Unknown 17. 08. 2015, 22:19:30Citace: Konzul_z_konzulatu 17. 08. 2015, 13:10:05Je vcelku možné že Unknown je ve skutečnosti Lael.Ophir který tento nick využívá k tomu, aby vypouštěl všemožné urážky (viz. Blivnux).Nemam s nickem Lael Ophir ani s osobou ktera pod timto nickem pise prispevky nic spolecneho. Hanlive "nazvy" Win na tomto serveru bych do smrti nespocital, tyto urazky Vam nevadi?Ja teda nevim, ale onen hanlivy nazev Win jsem videl mnohokrate i ze strany Microsoftu. Je to proste zkraceni dlouheho nazvu Windows a nevidim na tom nic hanliveho. Naproti tomu Blivnux mi neprijde jako zkracenina slova Linux. Nicmene nejsem jazykovedec, ale pouhy technik.Widlous, microshit, a pod. mi neprijde zkracene ani neutralni...
Chcete se pokochat? M$ wsus vidi widle 10 jako visty ... kdyz neznal 8my, tak je hlasil aspon jako win 6.3 .... lol. A samo taky tvrdi, ze chtej asi tak 200 aktualizaci ... pricemz ty widle nechtej nic.
Prave, nejdriv tvrdite jak je vse jednoduche a kompatibilni a ve skutecnosti je to uz i podle vas slozitejsi a nekompatibilni
LOL, vy se chováte jako omezenec a ještě čekáte pochvalu?
Citace: ByCzech 18. 08. 2015, 12:21:50Možná by jste si měl tu vaši křišťálovou kouli přeleštit. Očividně totiž špatně interpretujete její odpovědi, když se jí ptáte co umím a co ne Situace již je vyjasněna, není třeba to dál komentovat.
Možná by jste si měl tu vaši křišťálovou kouli přeleštit. Očividně totiž špatně interpretujete její odpovědi, když se jí ptáte co umím a co ne
Citace: ByCzech 18. 08. 2015, 11:41:22LOL, vy se chováte jako omezenec a ještě čekáte pochvalu? Chápu správně, že omezenec se pozná tak, že má jiný názor než vy?
Widlous, microshit, a pod. mi neprijde zkracene ani neutralni...
Citace: Unknown 18. 08. 2015, 13:44:19Widlous, microshit, a pod. mi neprijde zkracene ani neutralni...Mozna ne, ale jak objektivni! Lide takto MS produktum rikaji z urcitych duvodu.
Citace: nobody 17. 08. 2015, 22:39:22Prave, nejdriv tvrdite jak je vse jednoduche a kompatibilni a ve skutecnosti je to uz i podle vas slozitejsi a nekompatibilni No to asi bude tím, že knihovna D3DX není součástí Windows
Citace: j 18. 08. 2015, 15:20:24Chcete se pokochat? M$ wsus vidi widle 10 jako visty ... kdyz neznal 8my, tak je hlasil aspon jako win 6.3 .... lol. A samo taky tvrdi, ze chtej asi tak 200 aktualizaci ... pricemz ty widle nechtej nic.Co třeba updatnout, frajere? 3s googlovani....http://windowsitpro.com/windows-10/wsus-ready-windows-10
Citace: Unknown 18. 08. 2015, 13:44:19Widlous, microshit, a pod. mi neprijde zkracene ani neutralni...Lide takto MS produktum rikaji z urcitych duvodu.