Windows 10 EULA - som zhrozeny

Unknown

Re:Windows 10 EULA - som zhrozeny
« Odpověď #255 kdy: 18. 08. 2015, 13:44:19 »
Je vcelku možné že Unknown je ve skutečnosti Lael.Ophir který tento nick využívá k tomu, aby vypouštěl všemožné urážky (viz. Blivnux).

Nemam s nickem Lael Ophir ani s osobou ktera pod timto nickem pise prispevky nic spolecneho.

Hanlive "nazvy" Win na tomto serveru bych do smrti nespocital, tyto urazky Vam nevadi?

Ja teda nevim, ale onen hanlivy nazev Win jsem videl mnohokrate i ze strany Microsoftu. Je to proste zkraceni dlouheho nazvu Windows a nevidim na tom nic hanliveho. Naproti tomu Blivnux mi neprijde jako zkracenina slova Linux. Nicmene nejsem jazykovedec, ale pouhy technik.

Widlous, microshit, a pod. mi neprijde zkracene ani neutralni...

Unknown

« Odpověď #256 kdy: 18. 08. 2015, 13:48:22 »
Pri pohledu na agresivni reakce zdejsich "guru" na Laela chapu, proc se rika ze puvodcem kazde agrese je strach ;-)

Reakce nejsou agresivni

Tak to asi cteme kazdy jine forum...

« Odpověď #257 kdy: 18. 08. 2015, 13:58:40 »
Je vcelku možné že Unknown je ve skutečnosti Lael.Ophir který tento nick využívá k tomu, aby vypouštěl všemožné urážky (viz. Blivnux).

Nemam s nickem Lael Ophir ani s osobou ktera pod timto nickem pise prispevky nic spolecneho.

Hanlive "nazvy" Win na tomto serveru bych do smrti nespocital, tyto urazky Vam nevadi?

Ja teda nevim, ale onen hanlivy nazev Win jsem videl mnohokrate i ze strany Microsoftu. Je to proste zkraceni dlouheho nazvu Windows a nevidim na tom nic hanliveho. Naproti tomu Blivnux mi neprijde jako zkracenina slova Linux. Nicmene nejsem jazykovedec, ale pouhy technik.

;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Laeli, ty si sem teď chodíš pofňukat?

(nějaká nová, zatraceně mazaná, strategie?)

j

« Odpověď #258 kdy: 18. 08. 2015, 15:20:24 »
Chcete se pokochat? M$ wsus vidi widle 10 jako visty ... kdyz neznal 8my, tak je hlasil aspon jako win 6.3 .... lol. A samo taky tvrdi, ze chtej asi tak 200 aktualizaci ... pricemz ty widle nechtej nic.

Cek

« Odpověď #259 kdy: 18. 08. 2015, 15:35:45 »
Chcete se pokochat? M$ wsus vidi widle 10 jako visty ... kdyz neznal 8my, tak je hlasil aspon jako win 6.3 .... lol. A samo taky tvrdi, ze chtej asi tak 200 aktualizaci ... pricemz ty widle nechtej nic.

Co třeba updatnout, frajere? 3s googlovani....

http://windowsitpro.com/windows-10/wsus-ready-windows-10

Lael.Ophir

« Odpověď #260 kdy: 18. 08. 2015, 17:59:44 »
Prave, nejdriv tvrdite jak je vse jednoduche a kompatibilni a ve skutecnosti je to uz i podle vas slozitejsi a nekompatibilni ;)

No to asi bude tím, že knihovna D3DX není součástí Windows :)

Lael.Ophir

« Odpověď #261 kdy: 18. 08. 2015, 18:01:08 »
LOL, vy se chováte jako omezenec a ještě čekáte pochvalu? :D

Chápu správně, že omezenec se pozná tak, že má jiný názor než vy? :D

ByCzech

« Odpověď #262 kdy: 18. 08. 2015, 18:19:48 »
Možná by jste si měl tu vaši křišťálovou kouli přeleštit. Očividně totiž špatně interpretujete její odpovědi, když se jí ptáte co umím a co ne :D

Situace již je vyjasněna, není třeba to dál komentovat.

Divné, vaši omluvu, která by to vyjasnila admin nejspíš smazal dříve, než jsem ji stihl přečíst...

ByCzech

« Odpověď #263 kdy: 18. 08. 2015, 18:21:15 »
LOL, vy se chováte jako omezenec a ještě čekáte pochvalu? :D

Chápu správně, že omezenec se pozná tak, že má jiný názor než vy? :D

Máte problém udržet téma a kontext, že píšete takovou kravinu?! Jste opět úplně mimo.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #264 kdy: 18. 08. 2015, 20:20:17 »

Mozna ne, ale jak objektivni! Lide takto MS produktum rikaji z urcitych duvodu.

nobody

« Odpověď #265 kdy: 18. 08. 2015, 21:57:28 »

Mozna ne, ale jak objektivni! Lide takto MS produktum rikaji z urcitych duvodu.

Ja jim rikam Widle, to je myslim objektivnejsi, protoze jejich pouzivanim se musis prohrabavat haldama hnoje (rekl. bych hromadou sracek, ale to je prej neslusne)
Nicmene mam k tomu prave ten urcity duvod a to ~10000 clovekohodin co sem s nima musel travit a resit problemy... narozdil od oznaceni Blivnux panem Unknown, kterej Linux videl dle jeho reakci odhaduju 1minutu-10hodin ;)

nobody

« Odpověď #266 kdy: 18. 08. 2015, 22:08:02 »
Prave, nejdriv tvrdite jak je vse jednoduche a kompatibilni a ve skutecnosti je to uz i podle vas slozitejsi a nekompatibilni ;)

No to asi bude tím, že knihovna D3DX není součástí Windows :)

jiste uz neni ani soucasti DirectX ktere je soucasti Windows... od DirectX11 se Microsoft na D3DX vyfuckoval a v zapisku "Living without D3DX" je vtipne cist, ze pro D3D9 neni nahrada, pro D3D10 je resenim prejit na D3D11, tohle neni proste kompatibilita, ale kompatidebilita, zas musi microsoft mit proste neco jineho nez ostatni ;)

Direct3D 9: There are not many good replacements for the functionality in D3DX9 if you are still using Direct3D 9
Direct3D 10: The best option for Direct3D 10.x applications is to update them to use Direct3D 11

j

« Odpověď #267 kdy: 18. 08. 2015, 22:08:55 »

Co třeba updatnout, frajere? 3s googlovani....

http://windowsitpro.com/windows-10/wsus-ready-windows-10

Vis ty imbecile, ty widle stim wsusem sou plne updatovany, a ve wsusu je nastaveny, ze ma aktualizovat vsechno. Nemluve o tom, ze i kdyby ty widle updatovany nebyly, tak maj aspon ohlasit ze je to neznamej system, kdyz nic jinyho. Miluju kokoty, ktery odkazou na neco a ani  si to neumej precist.

j

« Odpověď #268 kdy: 18. 08. 2015, 22:12:08 »
Jop a jeste doplneni pro podobny debily, widle 8 wsus neznal ani 2 roky po jejich vydani, teprve pak M$ milostive vydal nejakej patch. Ale aspon o nich netvrdil, ze to sou XP.

Unknown

« Odpověď #269 kdy: 18. 08. 2015, 22:32:37 »
Lide takto MS produktum rikaji z urcitych duvodu.

Ale vsak to ja blivnuxu taky ;-)