Po dlouhe diskusi, srovnavanim s vnitrnimi hodnotami, etickymi a tak ruzne, jsem usoudil ze na ten novacky reklamni kolotoc jiz provadim pohlavni styk a budu adblockovat.
Stejne to dopadne tak, ze clanky ktere nestoji ani za pretrzenou rupii budou placeny jako na digizone.
Dvakrat jsem si clanek zaplatil, ale i pro cloveka ktery medialni vystupy pro svou praci bere trochu vazneji to bylo hodnotne asi jako kurs pojidani mydla.
Nedivil bych se ani, kdyby pak root.cz tahly v konecnem dusledky kapacity jako Tisnovsky, tem manik s kvadrokopterou, ten manik s termostatem a par matfyzackych sebeukajecu nad jazyky jez pamatuji lety apollo.
Chapu ze diskuse byla asi takovato:
Investor: Podivejte na ten rate! Co s tim chcete delat?
Krcmar: No lidi nechtej (pro prazaky dale jen nechteji a jine spisovne vyrazy si konvertnente mentalne) agresivni reklamu!
Investor: Jak nechtej? Konkurencni server (<libovolny komercni platek>) to tak ma je to v pohode. Podivejte na ten hitrejt! Podivejte na ten klikrejt! A vubec jaky to ma celkove rejt!
Krcmar: Ale my jsme trochu specificky server.
Investor: Hele ty...
Krcmar: Komu tykate... husy jsme spolu nepasli...
Investor: Ja mam prachy, ty poslouchej malcik ! Nas ten root a ta hromada darmozroutu ad adminy po prgose redakcnaku stoji majlant! Odkud myslis ze jdou prachy? Jako my nezijeme z grantu EU! Od zitrka bude reklama vokolo a hotovo.
Krcmar: Ale lidi by i za clanky platili. Uz to mame rozjety.
Investor: Kecy v kleci, prskavky a ohnostroje. Je ti jasny ze takhle z toho bude vic penez? Jako kolik lidi si zaplati? Probud se jsi v CEZku!
Krcmar: Doba se meni, treba mame autory kteri fakt by vydelali.
Investor: Heled budto to tam das, nebo si najdu jinyho krcmare. V Microsoftu ted propousti...