Co koupit manželce k vánocům/narozeninám/svátku......
Aha, zivotnpst _jen_ deset let! Kolik byste chtel? Tolik vam dnes nevydrzi ani pracka nebo lednicka, v lepsim pripade pak to vydrzi auto.
Co mne omlouvá je, že jsem ženat teprve 23-24 let.
Citace: JardaP . 09. 12. 2014, 16:13:43Aha, zivotnpst _jen_ deset let! Kolik byste chtel? Tolik vam dnes nevydrzi ani pracka nebo lednicka, v lepsim pripade pak to vydrzi auto.Minimálně dvakrát tolik. Pořád je to lepší než třeba kytka nebo bonboniéra, nicméně to s nima řadím do stejný kategorie. Citace: PetrTv. 09. 12. 2014, 21:38:20Co mne omlouvá je, že jsem ženat teprve 23-24 let. To jsou tak dva až tři tritiové přívěsky.
Tak to si budete muset koupit privesek plutoniovy
To je stejně naprd. Pořád se řeší, co s jaderným odpadem, nikde nikdo nechce mít sklady... A přitom by se z toho daly vyrábět krásné přívěsky na klíče Kdo si jich koupí dest, bude možná svítit i bez nich
Citace: Pavouk106 03. 12. 2014, 15:10:47A teď k těm skutečným problémům - co mám koupit manželce, vy chytráci?!Až tuto otázku někdy vyřeším, pak se budu moci považovat za dostatečně znalého. Obávám se, že ani znalost teorie relativity, šesti OS, umění vyměnit mosfety, či složit zpět ze strouhanky rohlíky není dostatečné, abych zodpověděl zásadnější otázku lidstva.Co koupit manželce k vánocům/narozeninám/svátku...... Co mne omlouvá je, že jsem ženat teprve 23-24 let.
A teď k těm skutečným problémům - co mám koupit manželce, vy chytráci?!
Plutoniový přívěšek si rozhodně nekoupíte. Pokud si ho seženete pokoutně, v krátké době vás navštíví pánové v dobře padnoucích oblecích a odeberou vám plutonium i svobodu.
Plutonium je jedovate i samo o sobe, to by zabíjelo asi mnohem rychlejc nez radioaktivita nebo panove v cernych oblecich, zvlast při noseni na hole kuzi
když se x let povaloval radioaktivní materiál v Praze
Citace: w 10. 12. 2014, 13:17:31když se x let povaloval radioaktivní materiál v PrazeRadioaktivního materiálu je mezi lidmi spousta a nejde o radioaktivitu, ale přímo o prvek Plutonium, to skutečně doma na poličce mít nebudete, na to se můžete spolehnout.
Jinak, kdyby byla žena geek, možná bych nechal svázat "Sebrané dišputace s některými jedinci na root-u a poučení z vývoje" a věnoval bych Jí to s věnováním a vlastnorurčním podpisem ...