Geekovský dárek k letošním Vánocům

死神

• 159
    • Zobrazit profil
Re:Geekovský dárek k letošním Vánocům
« Odpověď #120 kdy: 11. 12. 2014, 12:07:06 »
Tak zkuste něco jiného. Ten datum se blíží neskutečně rychle....

Kup jí tohle: http://www.sexshop.cz/swan-clutch-vibracni-vajicko-vagina-fitness-d14441.htm

;)

« Odpověď #121 kdy: 11. 12. 2014, 13:16:50 »
Jinak, kdyby byla žena geek, možná bych nechal svázat "Sebrané dišputace s některými jedinci na root-u a poučení z vývoje" a věnoval bych Jí to s věnováním a vlastnorurčním podpisem ...

Ale já bych se chtěl dožít alespoň následujícího silvestra, neřknu-li dalších vánoc.

Rozhodně uhlíkaté lisované nesmysly nefungují, už jsem to zkoušel..... výtvory Guttenbergova stroje taky už ji neberou (s kuchařkou mne posledně málem zabila) .... technologie ji absolutně iritují.

Tak zkuste něco jiného. Ten datum se blíží neskutečně rychle....

Hm, tak co sehnat další ženu?
Další šikovné ruce v domácnosti se vždycky hodí ...

« Odpověď #122 kdy: 11. 12. 2014, 15:00:41 »
Myslíš jako RAID-0?

« Odpověď #123 kdy: 11. 12. 2014, 15:32:07 »
Myslíš jako RAID-0?

Tak, nemusí to být žádná raid-a.
A konečné propojení je určeno očekávanými vlastnostmi ...

« Odpověď #124 kdy: 11. 12. 2014, 15:41:31 »
Kup jí tohle: http://www.sexshop.cz/swan-clutch-vibracni-vajicko-vagina-fitness-d14441.htm
 ;)
HA HA HA..... já jsem psal, že bych chtěl dožít alespoň silvestra. Za tohle by mne zabila.

Ježiši, hádat se s další entitou ? A příští vánoce budu řešit problém zvaný dárek dvojitě, ne ?

Ach jo... asi ji dám univerzální dárek. Otázka je pouze prvotní číslovka, nuly bude to muset mít tři. Ach jo.
--- léta jsem znal pouze Windows - pak jsem potkal Macbook - a chtěl jsem to taky -------
-- a tak mám Ubuntu ---------- Philips Freevents X52CZ Intel Core Duo CPU T2700 @ 2.33GHz x2, 2GB RAM,  500GB SSHD Seagate 8GB NAND,- Ubuntu 14.04LTS ---

bezprízorný

« Odpověď #125 kdy: 11. 12. 2014, 16:08:18 »
Jáj, ty máš doma ten typ, čo keď sa opýtaš povie nič, ale očakáva niečo bombasticky prekvapivé? Tak to ťa ľutujem. Ja mám šťastie, že moja sa poteší šperkom, takže to mám jednoduché.

Ešte môžeš skúsiť metódu daj mi tri tipy a ja ti vyberiem, tak to má švagor.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #126 kdy: 11. 12. 2014, 16:12:52 »
Ježiši, hádat se s další entitou ? A příští vánoce budu řešit problém zvaný dárek dvojitě, ne ?

Ne, entity se budou hadat mezi sebou a ty se budes koukat na televizi. Kdyz sis povesil na krk entitu, se kterou je treba se hadat, tak ji porid dalsi entitu, ktera by to hadani vzala za tebe.

« Odpověď #127 kdy: 11. 12. 2014, 16:19:59 »

Ne, entity se budou hadat mezi sebou a ty se budes koukat na televizi. Kdyz sis povesil na krk entitu, se kterou je treba se hadat, tak ji porid dalsi entitu, ktera by to hadani vzala za tebe.

;D  ;D  ;D
Jardo, za tohle koupím něco i Tobě!

« Odpověď #128 kdy: 11. 12. 2014, 20:06:14 »
Co takhle jí koupit nějaké to plutonium?
Zemřela by na nemoc z ozáření a byl by klid.
Předpoklady dělají z lidí blbce.

死神

• 159
    • Zobrazit profil
« Odpověď #129 kdy: 12. 12. 2014, 14:08:30 »
 ;)
HA HA HA..... já jsem psal, že bych chtěl dožít alespoň silvestra. Za tohle by mne zabila.

Má to v názvu fitness, to musíš zdůraznit, svaly se musí posilovat, jinak z nich je kaše ;D

« Odpověď #130 kdy: 13. 12. 2014, 11:43:34 »

A kde mám jistotu, že se budou entity hádat vzájemně ? ještě by se mohli domluvit, a pak bych to měl stereo.... ne tak odvážný nejsem.

Má to v názvu fitness, to musíš zdůraznit, svaly se musí posilovat, jinak z nich je kaše ;D

No to sice ano, ale zase tak neznalá ta entita není. Navíc, na posilování už má ..... mě.
--- léta jsem znal pouze Windows - pak jsem potkal Macbook - a chtěl jsem to taky -------
-- a tak mám Ubuntu ---------- Philips Freevents X52CZ Intel Core Duo CPU T2700 @ 2.33GHz x2, 2GB RAM,  500GB SSHD Seagate 8GB NAND,- Ubuntu 14.04LTS ---

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #131 kdy: 13. 12. 2014, 12:03:07 »

A kde mám jistotu, že se budou entity hádat vzájemně ? ještě by se mohli domluvit, a pak bych to měl stereo.... ne tak odvážný nejsem.

Musis na to psychologicky. Jedne reknes, ze ta druha ma hezci prsa, te druhe, ze ta prvni je lepsi v posteli.... Musis mezi nimi udrzovat stav trvale zarlivosti. ;-)