Například žije v ČR minimálně jeden původně matematik, který své fungování na kapitálové burze částečně zautomatizovat programy. A teď už jen řeší, do jakých emisí svůj program pustí a z jakých pozic nechá program vystoupit. A pokud vím tak tento software už i prodává. - Navíc když to vezmeme teoreticky kde je víc proměnných, nebo kde se obtížněji dělá statistika obzvláště když v USA už přepisují i ekonomické učebnice.
Chápu i ten prodej. Vždyť podobné řešení lze aplikovat i na jiné oblasti, např právě třeba na RMS. Osobně jsem sázel na 2 tucty nebo dvě řady. Ovšem je to únavné a nebaví mě to natolik abych řešil pravděpodobnost kdy padne nula. Ovšem odejel jsem se stejnými penězi jako jsem začal. Byli tam "borci" jenž s 5000 Kč, neměli za půl hodiny ani žeton. Část hráčů u rulety po 3/4 hodině začala sázet podle mne, což vedlo k znepřehlednění žetonů a následným sporům.
Ještě ke slovu podvod. Ne nadarmo se nyní jmenuje jeden tiskopis daňové tvrzení, správa státu, FÚ zřejmě nabyl dojmu že říkat tomu přiznání vážně nemá smysl. Zvláště když se ukázalo, že se nepodaří část daňové optimalizace přesunout pod justici jako podvody.