A co kdyz jsem prisel na zpusob ?
Co pak ? kdyz neco nevis, tak se to nauc.
Pak to prodej CERNu nebo NSA, protože nikdo jiný ti tolik nenabídne.
Ale fakt ti věřím, že jsi za pár týdnů prolomil systém, který mnoho výrazně schopnějších lidí analyzuje desítky let a žádnou díru zatím nenašli
Je to jenom na tobe. Pokud jsi s tm programem
nepracoval, a nevis jak pracuje, coz taky neznas.
tak potom asi tezko pochopis o cem vlastne pisu
kdyz pisu prave o nem, o mem programu.
Proto jsem na zacatku psal, nepis kam psat nemas.
Protoze nemas ani tuseni, a vsechno co napises
je tim padem irelevantni.
Jo, hlavně je potřeba mlžit
Prozradil jsi, že to odhaduje následné tahy podle předchozích. V tom případě nepotřebuju znát přesný algoritmus, abych mohl prokázat, že nemůže fungovat. To se, pokud si dobře pamatuju, učí už ve středoškolské matematice. Ten PRNG je certifikovaný na 95+ % náhodnost, a toho můžeš dosáhnout ještě jenom v případě, že znáš všechny hodnoty, které to generuje (a protože se velmi pravděpodobně sdílí pro více paralelních her, tak je neznáš). I kdybys je znal, tak je to pořád tak vysoká náhodnost, že se ti stejně nepodaří zvrátit
pravděpodobnostní výhodu kasína, takže tvůj algoritmus, ať už je jakýkoliv, nemůže fungovat.
Neprisel jsem sem pro rady jak analyzovat. jak hashovat ani nic podobnyho. chces odemne odpoved ktere se nedockas
protoze s tebou ja zajem komunikovat nemam.
Ne, přišel jsi sem pro odpověď, jak ten program prodat. Což jsem ti odpověděl už v prvním příspěvku. Ale teď už chápu, proč se ti moje odpověď nelíbí, musel bys totiž někam napsat svoje jméno a podepsat smlouvu. A nejspíš to i předvést.
vy vsichni co jste chudi by jste meli pochopit ze penize,
a jeste k tomu miliony a pribalenej vylet na bahamy neni chvilkova zalezitost jak si tu vsichni namyslene myslite.
Hele, fakt se obrať na CERN nebo NSA. Pokud to opravdu funguje, pak ty miliony a výlet na Bahamy bude chvilková záležitost.
Program je zabezpecenej dostatecne. nebojim se o jeho neopravnene kopie, neboli mozny prodej treti osobou / zakaznikem dalsim lidem.
Aha, takže pán nejen že prolomil kryptografické PRNG, ale ještě vynalezl neprolomitelné DRM