Zaměstnavatele nezajímají životní náklady uchazeče o práci a je bezpředmětný, zda bydlí zadara v mamahotelu a nebo má na krku hypotéku, invalidní manželku a pět hladovejch krků.
A o kolik si má člověk říct je o tom, kolik se dává na trhu za určitý schopnosti.
Ne, zaměstnavatele to nezajímá, ale zaměstnance to MUSÍ zajímat. Když MUSÍŠ měsíčně zaplatit alespoň 15k, tak asi nevezmeš práci za 10, pokud nemáš našetřeno a není opravdu hoooodně zajímavá s výhledem do budoucna. Je to o tom, co ti práce přinese, jak moc ji chceš a jaká je nabídka. Já šel třeba před pár lety o dost tisíc s platem dolů, kvůli nové práci, protože nový zaměstnavatel byl ochotný mě vzít na práci, ke které jsem měl jen částečné profesní předpoklady, ale umožnila mi vyrůst. Ve staré jsem trčel na jednom místě, lepil průšvihy a nikam to nevedlo. Teď jsem na tom násobně líp, jak předtím. Popravdě, tenkrát jsem řekl u pohovoru ve zkušebce 30 hrubýho a uvidíme. Později mi říkal šéf, že kdybych si řekl 40, možná 45, nic by se nestalo a dostal bych to stejně, ale to člověk u pohovoru prostě neví a samozřejmě mu to nikdo neřekne, pokud není zrovna firma v personální nouzi a rovnou nevybalí zajímavou částku. Já tu práci chtěl, protože i kdybych tam byl jenom rok, tak jsem si podstatně rozšířil možnosti.