Aha, pan je znalec mych moralnich hodnot. Nechcete se podelit, abych se o nich take neco dozvedel?
Abych věděl, že jste vepř, mi bohatě stačí, co píšete. Mně nechávám posoudit ostatní.
A vaseho doporuceni, aby vsichni vystudovali nejlepe alespon jednu VS, se vetsina z nich nemuze drzet, protoze 1) na to nemaji dusevni predpoklady, 2) casto si to nemuzou financne dovolit.
To je obvyklý žvást, který má sejmout z mas odpovědnost za své životy. Nemusí mít každý vysokou školu, i kvalifikovaní dělníci jsou hodnocení dobře. I řemeslníci. Ve své rodině mám pracující, ale nikdo se nemá špatně, když pracuje. Držkují jen hovada, která nejsou ochotná se uskromnit a na svém životě a životě svých dětí cíleně pracovat, a přesto se chtějí mít dobře.
Lůzou neoznačuji pracující lidi, ale ty, kteří se staví do jejich čela a pindají to, co Vy. Lůzou označuji i chudé, kteří odmítají na svém životě pracovat, a celou svoji existenci staví na tom, že se staví do role ublížených.
Generalizace jak prase. Kdyby tomu bylo tak, jak rikate, byly by statistiky alkoholismu jeste mnohem horsi, nez dnes. A vsichni ti ozralove by meli ajFoun a jezdili autem, odeni ve znackovych hadrech.
Připouštím, že se jedná o generalizaci, ale daleko menší, než děláte Vy.