Ja som BC fit.vutbr za tri roky dal, potom som skusil este rok magistra a isiel som do <>.
Programovat som sa naucil to jo, projekty super, som hodne peclivy, komentujem kod, v tomto mi skola dala dost..
Ale na magistrovi som spolu s dost ludmi isiel na manazersky obor s vidinou lahsich predmetov = MENEJ MATIKY a moc to nepomohlo.
Povinna teoreticka informatika (TIN), najtazsia skuska mojho zivota, automaty, gramatiky, dal som ju sice na supu na Ecko (55/100), ale boli borci co to davali na 6 pokusov a stejne na tom vypadli zo skoly.
Dalej tam bolo povinne funkcionalne programovanie (haskell a lisp a prolog pekne na skuske na papier, ziadny helloworld)
Paralelne programovanie a numericke metody v matike (mne to prislo v pohode, ale hodne ludi vypadlo)
Takze fakt super predmey pre manazerov:) Najlepsi tam bol predmet Marketing, co ucil/cvicil stejne nejaky borec z podnikatelky.
Manazerske predmety tam boli snad dva, ucila ich taka stara bosorka (jak moze 60rocna akademicka ucit IT management stylom uspavaca hadov?), projekty mala na starosti taka mlada neprijemna pizda..namiesto nejakej realnej skusenosti s vedenim projektu si pamatujem debilny projekt, na ktory bolo treba vytvorit asi 50 nezmyselnych dokumentov. Samotna praca v projekte spocivala v !preklade! nejakej stupidnej knizky z Anglictiny. No aby som to skratil, usiel som na masarnu a za tyzden odovzdavam diplomku
fit.vutbr neodporucam ani nepriatelovi, ta skola sama seba v honbe za tym aby prekonali masarnu zabila