Kdyby Buh neexistoval, tak odkud se bere to ohromne mnozstvi vule od mistnich rebelantu Jeho existenci vyvratit vsemi moznymi prostredky? Kde se bere to kdakani potrefenych hus? To je dukaz sam o sobe.
Takze Boh plytva energiou aby vyvratil existenciu sameho seba? Ci ako?
Sa mi paci ako si myslis, ze ateisti musia byt automaticky rebelanti Nemusia. Ja som si napriklad na Boha a na problem jeho neexistencie nespomenul uz pekne dlho, kym sa neobjavila tato diskusia. To by bolo trochu divne, pasivne, rebelovanie.
Ne, tim jsem chtel rict, ze kdyby Buh neexistoval, pak by tady nikdo neprispival. Bylo by to stejne jako bavit se o tom jak zni tleskot jedne ruky. Kazdy by to razem zahodil jako blbost o ktere nema smysl diskutovat. Jenze to se nedeje, deje se opak.
Ateista je rebel, automaticky. O tom neni zadnych pochyb (pro toho kdo ma poznani).
Mozno si si nevsimol, ale ateisti povacsinou si nezakladaju fora kde medzi sebou diskutuju o tom ako Boh neexistuje. Aj toto forum zalozil teista, ktory prvym prispevkom na ateistov zautocil.
Z toho vyvodit, ze je to vlastne dokaz existencie Boha, pretoze inak by to bolo prazdne vlakno, je trochu dost...odvazne.
Druha vec je, ze mimo ateistov, ktori sa snazia diskutovat, su tu dalsi, ktori sa na tom proste len zabavaju, pretoze je to neskutocna jazda, tie teisticke argumenty.