...
... ja koupil Motospeed K83 (v postate ta sama, ale USB+BT a barevne(nastavne po radkach) ...
a jak to s nou dopadlo? pouzivas ju, alebo si kupil novu? ked tak posli link na presny model, a mozno by som ju kupil, postovne zaplatim... (pokial sa ti teda chce posielat na vychod slovenska
)
...
neboli te z toho oci? to je skoro jako v pekle ...
To bby mělo být právě na oči příjemné, ne? Modrou barvu bych viděl jako problém, ale právě podle mě to je vymazlenost do těch teplých barev. Líp se potom spí..
jj, taka oranzova je na oci ok... modra je imo uplne nepuzitelna, max. tak za bieleho dna sa da zniest, ale normalne to imho nikto nepouziva... ono kazda zo zakladnych troch farieb (cervena, zelena modra) je hodne zatazujuca na oci... dolezite je si farbu "namiesat" a zkorigovat jas podla monitorov (trebars na obrazkoch vidiet, ze stredny monitor mam trochu prestreleny)... okrem ten oranzovej este pouzivam farbu takej vyblednutej zelenej travy
, bielu (trochu do zlta), a zriedkavo tmavo tyrkysovu...
...
Krome toho odkladiste pod stolem jsou pred stolem jeste dva sloupecky IKEA Samla a ruzne vynalezy v ruznem stadiu rozpracovanosti vsude mozne kolem po vsem nabytku, to radsi fotit nebudu
ja som mal tiez nejak tak roztahane nedokoncene veci porozkladane kade-tade...
ale potom sa nieco vo mne preplo, kupil som regal a tam to pekne ulozil do krabic a plastovych nadob, a cele to zakryl za japonsky paravan, aby to nebolo na ociach... akoze v celku dobre, problem je akurat, ze odvtedy som na to uz nesiahol...