V čem jsem se nechal( i ti kteří stáhli a W10) znásilnit a okrást? Jak jsem psal,vnucovat W10 přes nějaké okno bez jasné možnosti jí zamítnout je hloupé a dělá MS. negativní odezvu.[...]
Docela by mně zajímalo který soft neběží na W10 že jsou tak hrozné? [...]
Proc Microsoft znasilnuje uzivatele?
neustale vnucovani, to neni jen toto okno, to jsou postupy pred tim... v aktualizacich prisla aplikace dotazujici se uzivatele jestli chteji reservovat upgrade, i presto ze rekli NE, tak se jim nasledne instalovalo s popisem "ZABEZPECENI SYSTEMU WINDOWS 7" aplikace pro "Zjistovani kompatibility aplikaci pro upgrade na W10", "Zjistovani kombatibility HW pro upgrade na W10", "Priprava moznosti upgrade na W10". "Opravy moznosti upgrade na W10".... v ramci zjistovani kompatibility byl uzivateluv HW zatezovan skenovanim souboru a aplikaci, coz zaplatil zakaznik na zvysenych vydajich za elektrinu, pritom on rekl NE, ja nechci reservaci, nechci W10, i presto se mu to vsechno instalovalo, probihalo a odesilali zjistene informace...
Proc Microsoft okrada uzivatele?
ma pristup k veskerym souborum a privatnim souborum, obsahu emailu a textovych zprav, historii volani, kompletnim informaci o kontaktech, polozek kalendare, poznamek, nahrane hlasove a psane prikazy, historie vyhledavani a historie prohlizeni internetu, to ze to uzivatele odsouhlasili v EULA je bezpredmetne, protoze to nikdo (krome par jedincu, co po precteni odmitli) necte...
ti co nepresli na W10 okrada o cas lidsky a pocitacovy tim vnucovanim viz vyse...
Co nebezi na W10 netusim, Windows osobne nepouzivam na zadnem pocitaci, na tech co mam Win7 samolepku uz davno nejsou ani W7 ktere sem okamzire zrusil vcetne recovery partisen protoze to jen zabralo misto... Nejsem gambler, takze nepotrebuji game-launcher...