Na Desktopech běží W10 v okolí po upgradech z W7 a W8.1 skoro bezproblémově.
To strašně potěší ty hromady lidí, kteří se do toho skoro nevejdou
. Já v podstatě o žádném bezproblémovém přechodu na W10 v mém okolí nevím... Ale hromada z nich si nechala pak udělat přechod na Linux a jsou velmi spokojení.
A ten zbytek šel zpět na starší verzi Windows.
Já opravdu nemám důvod vyvolávat flame na téma Win.vs Linux.Také nemám problém přiznat že řada lidí má či měla problém po přechodu na W10.Řadu problému vyřešila čistá instalace listopadové verze...Řadu často na zatím nepodporovaných ňotasech nikoliv.Ale zato že někteří výrobci doteď nemají drivery pro své výrobky nemůže MS...
Ale musím trvat na tom že W10 jsou lepší než W8,což byla hotová katastrofa

a jsou srovnatelné s 8.1.Výkonem poráží i W7...
Bylo by dobré napsat proč a co lidem vadí.100 mega a více přešlo a evidentně zůstává na W10.
Jinak Linux je fajn,třeba mně se Mint vcelku líbí ale...Věci jako Steam a Origin:),podpora HW je opravdu jenom základní.X-FI hraje ale to je vše.Možnosti konfigurace jsou podobné jako u 10x levnější integrované karty,Logitech G510 chodí ale pouze bez možnosti konfigurovat klávesy,myš G9 se rovněž možností konfigurace propadá do levné kategorie...Neříkám že to nějak nejde rozchodit,ale i na haněných W10 vše.Další bolest jsou drivery od AMD,a opravdu na nVidii jenom pro lepší podporu Linuxu přecházet nehodlám:)