Precetl sis tu odpoved od Dillona? Ten se ve storage velmi dobre vyzna a taky to tam pekne rozebral cely ten slavny benchmark. A to je jen storage benchmark. Vtip je v tom, ze takove jsou vlastne vsechny a to nejen tyhle "mistni" ale i ty legrace ala Oracle Exadata vs IBM Power atd.
Teď nevím, jakou odpověď myslíš, dals jenom citaci, bez odkazu na kontext - a já jsem řekl, že na kotextu právě záleží.
Mne treba i u statickeho webu docela prislo vhod mit k dispozici snapshoty jak jsou i v ffs/zfs/hammer a nebo fine grained history jako v hammer uz jen kvuli zaloham a pripadne naprave napadeni serveru. Navic v Hammer se to da nadherne spojit i s mirroringem z PFS pres NFS nekam uplne jinam do site na backup server sifrovane pres SSH. Je to velmi elegantni, lehke na nastaveni a v te chvili je mne naopak uplne fuk, ze treba ext4 nebo neco bude o neco rychlejsi, kdyz mi neni schopne nabidnout tyhle vymozenosti zlehcujici praci administratora nebo je nabizi, ale pres uplne silene konstrukce a kombinace programu a HW vybaveni. V takovych chvilich je mne jakykoliv benchmark na nic.
Asi si nerozumíme, já nezpochybňuju ani že 1) snapshoty jsou super a ušetří spoustu práce ani že 2) FS, který umí snapshoty má aspoň teoreticky právo být trochu pomalejší než ten, který je neumí.
Říkám ale, že když za tebou přijde zákazník a jeho zadání je "udělej mi nejrychlejší server pro servírování statickýho webu", tak mu prostě nemůžeš po realizaci a neúspěšným benchmarku říct "no ono to není tak úplně rychlý, jak jste si představovali, ale má to snapshoty!" 
Tuhle odpoved jsem myslel
http://leaf.dragonflybsd.org/mailarchive/users/2011-01/msg00065.htmlWhile I agree completely that the in-tree apache is neither fresh nor
particularly fun to work with, I strongly disagree on the notion that
"it has no place on any publicly facing webserver that handles more
than a handful of connections".
I'm running it on about a dozen servers, all facing the big, bad, ugly
internet, and they are performing flawlessly. The most active one serves
about 7.5 million php requests per 24 hours, without even breaking a
sweat.
And the fact that I'm sleeping well at night without worrying whether
or not I've forgotten to install the latest security patches or anything
like that more than well makes up for the fact that it might not have all
the latest bells and whistles. :-)
Tolik treba ke statickemu webu. Apache 1.3, ktery uz snad nikdo do benchmarku ani nedava a kazdy rekne, ze to je stare a ze to nic nezvladne.
Jiste, muzu to udelat jak to chce zakaznik, al pak je treba si to zapisovat a nechat od nej schvalovat, at ho pak clovek muze zjebat ;-) Jako treba jeden co tvrdil, ze nechce dve AD, protoze to stoji moc penez a ze vypadek jim nevadi. Po te co jim to po vypadku den nejelo uz mluvili jinak

(nastesti nedelam Windows, ale neni nad priklady z praxe ne? :-)) Od toho jsem tady ja abych mu vysvetlil proc to tak ma byt a jake to ma vyhody, pokud i presto nechce, tak budiz, on to plati, ale ja mu pak reknu sorry, nezajima v pripade problemu, vy jste to chteli, ja rikal, ze ma byt neco jineho :-)