2) Život vnikl v době, kdy na Zemi nebyl život. Takže ani fotosyntéza a prostředí vypadalo (z pohledu chemie) úplně jinak.
No jenze vy varite z vody. Opet nepodlozene dukazy, a hypotezy ktere si priohnete tak aby to vychazelo po vasem. Dnes zivot vznikat spontanne nemuze, tehdy mohl, dukaz zadny resp nejake placani o chemii. Tehdy evoluce frcela o zavod, dnes uz nefrci.
Hmm... no tak geologové to mají nějak datované, můžete kopat do země, existují různé naplaveniny, zkameněliny, vrstvený led apod. - takže ve výsledku existuje docela
podložená představa, jak to tehdy asi vypadalo. Takže to, že je to nepodložené je Vaše totální neznalost. Chodil jste vůbec do školy?
Navic zitra se prijde na dalsi objev a bez mrknuti oka stare teorie hodite do kose a ani se neospravedlnite, ze jse placali nesmysly
Naprosto. Nepřijde mi příliš racionální trvat na něčem, co je evidentně špatně. Prostě mám nějaké informace a na základě nich sestavím hypotézy, které dále zpřesňuju na základě nových informací, nebo třeba i zahodím, ukáže-li se, že to je jinak.
Nebo chápu správně, že úplně nejlepší je prohlásit, že život vyrobil Honza? Dokázat se to nedá, vyvrátit taky ne, ale dá se na tom trvat... a TO je fakt nejdůležitější, protože je potřeba mít Víru, nikoliv se snažit zjistit, jak věci opravdu fungují...
To jsem minule cetl tu kovbojku jak se pani vedatori natahovali o tom, ze Australopitek je nejstarsi predchudce cloveka sahajici 2mil let dozadu. Pak vykopali neco vetsiho s nohou typu Homo a hle byl tu Homo Erectus v tom samem case. A tak Australopiteky vrhli o milion let dal aby to "sedelo". A to si jeste clovek myslel, ze tech australopiteku vykopali desitky. A pak se dozvi ze to cele zacalo jednim zubem a ulomkem kosti. Fakt veda. Sorry ale antropologum a evolucionustum neverte ani nos mezi ocima. Kolik takovych zemtreseni prestali nevedi uz ani oni sami a porad si jen prepisou knizku, otresou se a jdou dal jakoby nic.
Ehm... no tak nepletu-li se, tak spousta věcí v bibli (a dalších náboženstvích) byla pokládána za "fakt", a dneska jsou to všechno "alegorie"....
Vždyť tohle všechno tady bylo s medicínou, fyzikou, biologií, chemií... Jako těm doktorům a fyzikům nevěřte ani nos mezi očima, kolik takových zemětřesení přestáli nevědí už ani oni sami, jen si peipíšou knížku a jdou dál jakoby nic...