::snad Jim::
Ty bys dal 120 Kč měsíčně. Já bych dal tak maximálně 100 Kč ročně, a to by musel být lepší obsah než během posledních (ale spíše i více) let. Dnes navštěvuji Root jen kvůli čemusi jako "zprávičky" (považuji za ně už i články, diskuse pod nimi již dlouho nebývá přínosná a většinou ji již ani nečtu - to je zásadní známka úpadku, který se podle mne stále stupňuje, podívejte jak dopadla Lupa)
::Petr Krčmář::
Je sice hezké že nám povídáte o tom že reklama se načítá v hostitelském systému... Ale mluvíte k lidem kteří do kódu vašeho webu vidí. Takže se oháníte nečím co až takhle stryktně zakódováno nemáte.
Pokud to chcete mít a nakódovat (otřesný výraz) takhle, tak řekněte lidem například kdo je váš nejvýznamnější reklamní partner (nebo určete tři - ať si mohou jednoho, toho s nejméně otravnou reklamou, vybrat) ať si jeho reklamu mohou nastavit jako "alespoň stahovatelnou", když už né viditelnou. Já osobně trvám na vyřešený ukládání do cache (s alespoň týdení životností - nemá cenu se ohánět vaší povídkou, ten server bude kvůli aktuálnosti dat v cache kontaktován vždy a pro statistiku mu to úplně stačí, není třeba stahovat 2MB dat. Kolikrát jste to s vaším partnerem dodávajícím vám reklamu probírali? Typnu si, že ani jednou!). A hlavně ten web napište tak, aby to fungovalo tak jak popíšete: Pokud si zobrazíš reklamu (není nutné, jen ji prostě browser musí stáhnout/dotázat se serveru poskytovatele reklamy) jednoho z uvedených tří dodavatelů, pitomý a otravný banner zmizí.