Neustálé odsouhlasování cookies mi pije krev

andy

Re:Neustálé odsouhlasování cookies mi pije krev
« Odpověď #105 kdy: 14. 01. 2017, 11:46:43 »
Andy se ptá:
Prosím o citaci. V tom textu, o kterém se bavíme, nic o tom, že by zpracovatel měl získat souhlas, není:

Andy si odpovídá:
musí mít ten zpracovatel od vás souhlas
Já pořád čekám na tu citaci té EU směrnice a vy najednou citujete mě.... jako chápu, že pro vás je problém mezi tím vidět rozdíl....
Citace
Pojímá mě podezření, že máte hodně dlouhé vedení....
To bych asi měl brát vážně, vy máte s dlouhým vedením evidentně bohaté zkušenosti. Vám trvalo dvě strany diskuse, než jste zjistil, že mezi slovy „souhlas uživatele se zpracováním údajů“ se nevyskytuje slovo „explicitní“. Tak mi taky dejte čas…
Ne, já jsem 3 stránky chtěl odpověď pořád na tu samou otázku s tím slovem "explicitní" uvnitř.... a jak jste viděl, dal jsem vám ty 3 stránky čas na to, abyste pochopil, že v mé otázce to slovo fakt je zcela záměrně a že by mě fakt zajímala otázka s tím slovem uvnitř.
A teď vám dávám už cca. stránku na to, abyste mě ukázal text směrnice, která říká, že uživatel musí každému jednomu zpracovateli udělit souhlas. A furt nic. Dokonce jsem vám navrhl texty, který si myslím, že to splňují - a ty jste odmítl Místo toho tady citujete mě, ale já fakt nejsem směrnice.... tak co odpovíte? Protože zatím to vypadá tak, že nejste schopen vůbec nad tématem uvažovat - stačí chtít názor nad tím, co by se stalo, kdyby se tam přidalo jedno slovo - takže samozřejmě věřit vaší interpretaci, že ty dotazy na cookies nejsou potřeba by bylo poněkud iracionální....