Omlouvám se, jestli jsem způsobil zamčení tématu. Reagoval jsem na JarduP. Většinou je to on, kdo zatahuje politiku do nesouvisejících vláken. Když s ním někdo nesouhlasí, případně ho usvědčí ze lži, JardaP ho označí za trolla a požaduje mazání jeho příspěvků případně zamčení vlákna. Ve svývh příspěvcích často "propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob". Považuji za svou občanskou povinost na jeho nenávistné příspěvky reagovat.
Zadam o citace s odkazy:
-Kde presne zatahuji politiku do diskusi a jak casto se tak deje ve srovnani s pripady, kdy pouze reaguji.
-Kde oznacuji nekoho za trolla a hlavne kde pozaduji smazani jeho prispevku. Tez zadam o priklady, kdy zadam o zamceni vlakna proto, ze oznacim nekoho za trolla. O uzamceni vlakna jsem parkrat mluvil zejmena v souvislosti s diskusemi, ktere byly zamoreny napriklad vasi ruskou propagandou.
-Kde propaguju "hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob"
Povazuj za svou bcanskou povinnost poskytnout pozadovane citace a odkazy.
Viz napriklad zde:
https://forum.root.cz/index.php?topic=14604.0 Kdo zacal s politikou a ruskou propagandou? Ano, soudruzi jpu a mmm.