Cenzura na fóru

Lol Phirae

Re:Cenzura na fóru
« Odpověď #45 kdy: 24. 03. 2017, 12:33:27 »
PS: Nebylo toto vlákno už locknuté?

Jojo, bylo, ale ti otravní čtenáři začali rebelovat v nových.  ;D

Re:Cenzura
« Odpověď #46 kdy: 24. 03. 2017, 12:37:49 »
Omlouvám se, jestli jsem způsobil zamčení tématu. Reagoval jsem na JarduP. Většinou je to on, kdo zatahuje politiku do nesouvisejících vláken. K...

To si děláš kozy.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 24. 03. 2017, 19:33:31 »
Omlouvám se, jestli jsem způsobil zamčení tématu. Reagoval jsem na JarduP. Většinou je to on, kdo zatahuje politiku do nesouvisejících vláken. Když s ním někdo nesouhlasí, případně ho usvědčí ze lži, JardaP ho označí za trolla a požaduje mazání jeho příspěvků případně zamčení vlákna. Ve svývh příspěvcích často "propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob". Považuji za svou občanskou povinost na jeho nenávistné příspěvky reagovat.

Zadam o citace s odkazy:

-Kde presne zatahuji politiku do diskusi a jak casto se tak deje ve srovnani s pripady, kdy pouze reaguji.
-Kde oznacuji nekoho za trolla a hlavne kde pozaduji smazani jeho prispevku. Tez zadam o priklady, kdy zadam o zamceni vlakna proto, ze oznacim nekoho za trolla. O uzamceni vlakna jsem parkrat mluvil zejmena v souvislosti s diskusemi, ktere byly zamoreny napriklad vasi ruskou propagandou.
-Kde propaguju "hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob"

Povazuj za svou bcanskou povinnost poskytnout pozadovane citace a odkazy.

Viz napriklad zde: https://forum.root.cz/index.php?topic=14604.0 Kdo zacal s politikou a ruskou propagandou? Ano, soudruzi jpu a mmm.

mmm

« Odpověď #48 kdy: 24. 03. 2017, 19:54:17 »
-Kde oznacuji nekoho za trolla a hlavne kde pozaduji smazani jeho prispevku. Tez zadam o priklady, kdy zadam o zamceni vlakna proto, ze oznacim nekoho za trolla. O uzamceni vlakna jsem parkrat mluvil zejmena v souvislosti s diskusemi, ktere byly zamoreny napriklad vasi ruskou propagandou.

v příspěvku na který jsem reagoval v této diskuzi:

@Petr Krčmář: Nejak tedy nechapu, jak je mozne, ze kdyz treba Hawran zacne debatu o tom, kam se ubira webdesign, je to zamcene po par prispevcich. Na druhou stanu diskuse zamorene stovkami prispevku s ruskou propagandou od kremlobotu a biblicko-protestantskou propagandou od Noveho tu prezivaji tydny. Jestli ma Iinfo strach z Ruska a americkych cirkvi, tak to reknete na rovinu.

Viz napriklad zde: https://forum.root.cz/index.php?topic=14604.0 Kdo zacal s politikou a ruskou propagandou? Ano, soudruzi jpu a mmm.

já tam s politikou nezačal. Pouze jsem reagoval na vaše předsudky. S jpu nemám nic společného. Jeho urážky v té diskuzi se mi nelíbí.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 24. 03. 2017, 20:54:29 »
v příspěvku na který jsem reagoval v této diskuzi:
....

Aha. To jaksi ani trochu neodpovida na muj dotaz.

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #50 kdy: 03. 04. 2017, 11:50:22 »
Před chvílí jsem skoro nakrmil trola, ale vzpomněl jsem si na tohle vlákno a místo krmení jsem jeho příspěvek nahlásil... Možná to bude lepší, než když je diskuze plná hovadin a nakonec kvůli nim i zamčená.

(Úvaha/inspirace pro ostatní uživatele fora)

mmm

« Odpověď #51 kdy: 03. 04. 2017, 13:36:38 »
také už na hawrana nereaguji.

« Odpověď #52 kdy: 03. 04. 2017, 13:38:39 »

Zkus to rozsirit na vsechny ostatni a hned tu bude o neco lepe...

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #53 kdy: 03. 04. 2017, 13:41:55 »
S hawranem problém nemám.

Zkus to rozsirit na vsechny ostatni a hned tu bude o neco lepe...
+1